Köpa Cilest med klarna, Cilest recept pris, Cilest säljes på nätet

Cilest

Cilest Contraceptive inklusive hur man köper i Storbritannien och biverkningar av det kombinerade p-piller

Cilest är ett kombinerat preventivmedelspulver som är mer än 99% effektivt för att förhindra graviditet, och kan också vara till hjälp vid reglerande perioder och minimera PMS-symtom. Denna version av hormonellt preventivmedel är mer allmänt känt som “p-piller” och är lätt att ta. Med ytterligare fördelar som att lindra menstruationskramper och minska ett kraftigt flöde, används också Cilest-preventivmedel för att hjälpa kvinnor att behandla och hantera endometrios.

Om du har glömt att beställa Cilest preventivmedel i tid för att vara helt skyddad eller vill ta bort besväret med att boka och delta på ett möte för upprepade preventivuppdrag, kan du köpa Cilest online på vår hemsida i Storbritannien i antingen en tre- Månad eller sex månaders leverans.

 • Ger skydd mot graviditet i en bekväm daglig tablett
 • Bevisad behandling för endometrios och premenstruella symtom
 • Tagen i 21 dagar i följd, följt av en sju dagars paus
 • Innehåller både östrogen och progesteron

Vad är Cilest?

Cilest är ett hormonellt preventivmedel under kategorin av det kombinerade p-piller, eftersom det innehåller både syntetiskt östrogen och progesteron för att ge nära 100% skydd mot graviditet. Cilest och andra kombinerade preventivmedel kan kallas “p-piller”.

När de tas på den första schemalagda dagen i din period, ger Cilest piller omedelbart skydd över 99% mot graviditet och är lätt och bekvämt att ta för de flesta kvinnor. Ett Cilest p-piller behöver bara tas en gång om dagen, samtidigt. Många kvinnor bestämmer sig för att ta sin preventivtablett antingen första morgonen eller sista natten på natten för att minimera risken att glömma.

Medan Cilest antikonceptionella piller utvecklades för att stoppa oönskade graviditeter och det är mycket framgångsrikt att göra det finns det ett antal ytterligare fördelar som kan göra detta piller flervärdigt för de flesta kvinnor och innebär att du kan ta det av andra orsaker förutom graviditet förebyggande.

Kan hjälpa till att göra dina perioder lättare och mindre smärtsamma, samt minska kramp och andra PMS-symtom. Det reglerar menstruationscykeln och låter dig förutse när din nästa period börjar. Detta p-piller används också för att hantera symptomen på endometrios, ett tillstånd där delar av livmoderfodret växer på organen utanför livmodern och orsakar intensiv smärta i underlivet, rygg och bäcken.

Hur fungerar Cilest?

Cilest är ett kombinerat piller, vilket innebär att det innehåller både östrogen och progesteron. Kombinerade piller skiljer sig åt i sina aktiva ingredienser. För Cilest är de aktiva ingredienserna som finns i varje tablett etinylestradiol (syntetisk version av östrogen) och norgestimat (syntetisk version av progesteron. Men alla kombinerade piller arbetar på samma sätt som man kan manipulera den naturliga menstruationscykeln för att förhindra uppfattningen.

Det här preventivmedelet fungerar av …

 • Förhindra ägglossning (utsläpp av ägg för befruktning) från att inträffa
 • Förtäring av livmoderhalsslidan för att förhindra att spermier kommer in i livmodern
 • Ändra livmodern så att ett ägg inte kan växa där

Hormonala preventivmedel kommer endast att förhindra graviditet om de tas regelbundet. Det är också viktigt att du tar detta läkemedel samtidigt varje dag. Om du vill ha omedelbart skydd mot graviditet rekommenderas att du börjar ta p-piller den första dagen i menstruationsperioden. Om inte, är det viktigt att använda barriärprevention (kondomer) i ytterligare sju dagar.

Cilestabletter och alla hormonella preventivmedel ger inte skydd mot sexuellt överförbara infektioner (STI), så om du inte är 100% säker på din sexuella hälsa eller din partner, är kondomer den bästa formen av skydd. Det rekommenderas också att gå till könskliniken eller GUM-kliniken för att få kontrollerat, eftersom många STI är symptomfria.

Hur tar man Cilest

Att ta hormonella preventivmedel är ofta lätta, och eftersom tabletterna är små kan du enkelt svälja utan vatten. Cilest är inte annorlunda.

 • Du bör börja ta Cilest på första dagen i din period för omedelbar skydd. Du kan ta p-piller fram till femte dagen i din period, men du kommer bara att skyddas efter sju dagar.
 • Denna p-piller är ett 21-dagars piller, så det ska tas under 21 dagar av din cykel, följt av en sju dagars paus.
 • Ta varje piller vid samma tidpunkt på dagen (det första på morgonen eller sista natten på natten rekommenderas ofta som du kan glömma när du är upptagen hela dagen).
 • Under sju dagars paus kommer du att uppleva en utblåsningsblod som liknar din period. Detta hjälper hormonerna att lämna ditt system. Du kommer inte få din period som vanligt, eftersom Cilest förhindrar ägglossning.
 • Efter din sju dagars paus måste du komma ihåg att starta ditt nya paket.

Du behöver inte oroa dig för ytterligare skydd mot uppfattningen under de sju pillerfria dagarna, eftersom de hormoner som finns i ditt system fortfarande kommer att täcka dig för hela menstruationscykeln.

Cilest antikonceptionsmedel är lätta att ta. Det enda problemet kommer att komma ihåg att ta dem. Om du är benägen att glömma pillret, kommer två eller flera missade de 21 dagarna att påverka effektiviteten av denna medicinering. För mer information om vad du ska göra om du har missat p-piller, se vår kombinerade piller sida eller kontakta din läkare för ytterligare information. Om du har haft sex och saknat ett par piller i en blisterförpackning, kan du behöva köpa akut preventivmedel.

Cilest doser

Cilestabletterna är endast tillgängliga i en dos och denna dosering är densamma i varje piller och i varje blisterförpackning.

Varje tablett innehåller 250mcg norgestimat och 35mcg etinylestradiol. Medan dagarna på varje blisterförpackning tydligt är märkta för din bekvämlighet betyder det att du kan ta varje piller i fel ordning och fortfarande vara helt skyddad, så länge du tar en dag i 21 dagar i följd.

Försiktighetsåtgärder för Cilest

Du kan ta Cilest p-piller om du är kvinna över 18 år, inte gravid eller ammar och letar efter ett lågt dosp-piller för att förhindra graviditet.

Du kan inte ta Cilest om du är gravid eller tror att du kan vara gravid. Detta särskilda p-piller är också olämpligt om du har hjärt-, lever- eller cirkulationsproblem, högt blodtryck, högt blodtryck och om du är rökare över 35 år. Om du har haft någon av följande medicinska tillstånd, bör du inte Ta detta p-piller; Flebit, blodkoagulering, hepatit, gulsot, systemisk lupus erythematosus (SLE), herpes, svår hud klåda, otoskleros eller tumörer (cancer) i bröst, livmoder eller äggstockar. Om du för närvarande har rotorsyndrom, Dubin-Johnsons syndrom, Porphyria, levercelltumörer, måttligt eller svårt högt blodtryck, hyperlipoproteinemi eller gallsten, ska du inte ta detta kombinerade piller.

Om du har något av dessa tillstånd kan Cilest inte vara lämpligt för dig, men det finns många andra preventivmedel som kommer att bli, såsom hormonella tabletter som minipillen, vaginringen eller injektionen. Du bör se till att du nämner några mediciner eller annan information om din hälsa när du slutför ditt gratis online konsultation.

Cilest biverkningar

Cilest antikonceptionspiller kan orsaka biverkningar om du är känslig för de aktiva ingredienserna (syntetiska hormonerna) i läkemedlet. Biverkningar påverkar ibland första gången p-piller eftersom de ännu inte används för behandlingen. Dessa symtom påverkar emellertid inte alla och försvinner vanligtvis inom flera dagar. Det rekommenderas att fortsätta ta Cilest under de första tre månaderna, om du inte har några allvarliga biverkningar, för att låta din kropp bli van vid justering av hormoner.

De vanligaste biverkningarna är illamående, kräkningar, huvudvärk, ömhet i bröstet, viktfluktuationer, vätskeretention och vaginal tröst.

Var kan jag köpa Cilest online?

Du kan köpa Cilest pills online från vår webbplats och få gratis leverans nästa dag i Storbritannien, perfekt om du har glömt att beställa din nästa sats av preventivmedel med din läkare i tid för att vara helt skyddad eller det finns begränsade möten du kan delta i. Du behöver helt enkelt fylla i ett kostnadsfritt konsult på nätet när du beställer. En registrerad läkare kommer att se detta för att bekräfta att du säkert kan använda denna behandling.

Gratis leverans nästa dag, du måste beställa Cilest före kl. 16.30. För kvinnor inom postadressen i London tillhandahåller vi gratis leverans på samma dag vid beställningar före kl. 16.30.