Köpa Elleste Solo MX med klarna, Elleste Solo MX recept pris, Elleste Solo MX Säljes på nätet

Elleste Solo MX

Elleste Solo MX hormonplåster för ersättningsterapi tillgängliga online

Elleste Solo MX hormonella ersättningsterapipatcher hjälper till att behandla och lindra symtomen på klimakteriet och lindra symtom på osteoporos.
Denna HRT-patch fungerar genom att ersätta de hormoner som förloras under klimakteriet och hjälper till att lindra de obehagliga symptomen som utvecklas till följd av klimakteriet.

  • Behandlar symtom på klimakteriet
  • Används som behandling för osteoporos
  • Ett alternativ till Elleste HRT-tabletter
  • Finns i Elleste Solo MX 40 och MX 80 patch

Vad är Elleste Solo MX?

Elleste Solo MX innehåller den aktiva beståndsdelen estradiolhemihydrat, vilket är en form av det kvinnliga könshormon som kallas östrogen.

På vägen som leder till klimakteriet börjar kvinnor normalt producera mindre och mindre östrogen, vilket ökar östrogenivåerna. Försvagande nivåer av östrogen kan orsaka vissa störande symtom, såsom oregelbundna perioder, hetsvärningar, nattsvett, humörsvängningar och vagintørrhet eller klåda.

I detta fall fungerar Elleste Solo MX som ett komplement till att ersätta de minskande nivåerna av östrogen i kroppen, vilket då kommer att få en knock på påverkan, vilket minskar störande symtom och gör dem mer tolerabla. Denna metod är känd som hormonbytebehandling. Behandlingen av hormonbytebehandling ska ses över en gång om året av din läkare och det ger vanligtvis bara en kortvarig lättnad från de nödlägen som du upplever under klimakteriet.

Elleste Solo MX-patchar är en konsekvent, östrogen-enda form av HRT. Dessa praktiska plåster frisätter estradiol genom huden direkt i blodomloppet i stadig takt och görs att bytas två gånger i veckan. Plåstret kan bäras i tre till fyra dagar, varefter en ersättning krävs.

Vad är fördelarna med Elleste Solo MX?

För kvinnor som inte gillar att ta tabletter ger Elleste Solo MX lapp dem ett alternativ i form av en plåster. När klimakteriet närmar sig, kommer dina äggstockar gradvis att producera färre hormoner. Detta kan orsaka ett antal störande symtom att utvecklas, såsom vaginal torrhet och irritation, nattsvett och humörsvängningar. Elleste Solo MX-patchar fungerar genom att ersätta förlusten av hormoner som orsakas av klimakteriet och hjälper till att minska symtomen.

Hur fungerar Elleste Solo MX-korrigeringsfilen?

Elleste Solo MX lapp är en östrogen-endast HRT och innehåller östradiol, den syntetiska formen av östrogen. Elleste Solo MX-plåster ersätter det förlorade naturliga östrogenet genom att passera östradiol från plåstret in i kroppen via huden. Tillägget av östrogen in i kroppen nås några timmar efter att plåstret appliceras på huden och varar i några dagar, varefter det ska ändras. Elleste Solopatchen ska ändras två gånger i veckan kontinuerligt.

Vem kan inte använda Elleste Solo MX?

Denna HRT kan användas när man börjar klimakteriet, vilket för de flesta kvinnor är mellan 40 och 60 år. Elleste Solo MX-fläckar är emellertid endast östrogenhämmare, och är därför inte lämpliga för kvinnor som inte har haft hysterektomi på grund av risken för cancer mot livmodern. Om du fortfarande har livmoder, bör en progestogen inkluderas i denna behandling. Denna HRT är inte heller lämplig om du är allergisk mot någon av ingredienserna i medicinen. Om du är gravid, ammar, har en historia av bröst- eller livmodercancer, oförklarlig vaginal blödning, leverproblem, porfyri, blodproppar, hjärtattacker eller angina eller har obehandlad endometriehyperplasi, rekommenderas det att du inte tar denna HRT .

Hur tar du Elleste Solo MX?

För behandling av klimakteriet rekommenderas oftast den lägsta effektiva dosen för kortast möjliga tid. För kvinnor som är menstruerade bör denna HRT tas på den första blödningsdagen. Om din cykel har upphört eller har blivit sällsynt kan behandlingen dock när som helst börja. Vid användning av denna HRT bör en plåstret appliceras två gånger i veckan, med början inom fem dagar efter menstruationstiden. En progestogen bör inkluderas i 12-14 dagar av varje cykel om du fortfarande har livmoder.

Hur kan detta läkemedel påverka andra läkemedel?

Det är av största vikt att vara helt öppen och ärlig under ditt online-samråd om de läkemedel du använder för närvarande. Inklusive de som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. Detta gör det möjligt för vår läkare att fatta rätt beslut om huruvida detta läkemedel är lämpligt för dig eller inte. På samma sätt rekommenderas att du konsulterar din läkare innan du tar andra läkemedel för att säkerställa att samarbetet inte har några negativa effekter.

Följande läkemedel kan sänka blodhalten och minska effekten av detta läkemedel:

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum).

Vad är biverkningarna av detta läkemedel?

Liksom alla läkemedel kan denna HRT orsaka några biverkningar, men de brukar inte vara allvarliga. Vanliga biverkningar inkluderar depression, benkramper, ökning av blodtrycket, svullna anklar, gallblåsesjukdom, leverproblem, utslag, blodproppar, bruna fläckar som uppträder på huden, en ökning av hornhinnets krökning, bröstsmärta, ömhet eller utvidgning, Viktförändringar, genombrottspot eller blödning, förändringar i din sexdrivning, illamående, tröst, huvudvärk, migrän, yrsel, ångest, trötthet och buksmärta.

Hur kan jag köpa Elleste Solo MX?

Du kan köpa Elleste Solo MX-patchar från vår webbplats efter att ha fyllt i ett online-konsultformulär. Efter en registrerad läkare bedömer din lämplighet för detta läkemedel, kommer en recept att utfärdas och skickas till vårt registrerade apotek där behandlingen skickas säkert via vår leveransservice över natten.