Köpa Evra Patch med klarna, Evra Patch recept pris, Evra Patch säljes på nätet

Evra Patch

Köp evra p-piller online i Storbritannien

Evra-patchar är preventivmedel som är ett praktiskt men ändå effektivt alternativ till konventionella orala preventivmedel som “p-piller”. Antikonceptionsplåstret kan effektivt hindra dig från att bli gravid genom att leverera din kropp med två preventivhormoner, som arbetar tillsammans för att förhindra graviditet.

  • Precis lika effektiv som “p-piller”
  • Används i tre veckor (en plåster per vecka) med en veckas paus
  • Kan hjälpa till att reglera perioder och minska periodens smärta</​​li>
  • Innehåller norelgestromin 203mcg och etinylestradiol 34mcg per 24 timmar

Vad är Evra-patchen?

Evra (Ortho Evra) är ett transdermalt preventivmedel som kvinnor kan köpa online för att framgångsrikt stoppa förekomsten av graviditet. Denna 5 cm x 5 cm preventivplåster placeras på din hud och innehåller de aktiva ingredienserna etinylestradiol och norelgestromin. Du kan beställa Evra-antikonceptionsplåstret i den rekommenderade dosen på 203mcg / 34mcg / 24h och den ska användas under 21 dagar.

Evra (Ortho Evra) antikonceptionsfläckar ger över 99% effektivt preventivskydd, vilket innebär att du inte behöver köpa ytterligare metoder för preventivmedel för att förhindra graviditet innan du har sex. Du behöver inte komma ihåg att använda dessa preventivmedel varje dag, eftersom Evra bara behöver bytas en gång i veckan. Dessa preventivplåster kommer inte att störa din dagliga rutin eftersom de bara ändras en gång i veckan.

Hur fungerar Evra-patchen?

Evra (Ortho Evra) patchar fungerar på samma sätt som kombinerade preventivmedel, men i stället för att hormonerna intas, går de in i ditt system genom huden. Kombinationen av syntetisk etinylestradiol och norelgestromin – som är artificiella versioner av östrogen respektive progestogen – påverkar kroppens naturliga cykel så att du slutar ägglossa.

Dessa födelsekontrollfläckar ökar också tjockleken av cervikal slem så att spermier inte kan komma in i livmodern och stannar livmodern från förtjockning, så att ett befrukat ägg inte kan fästa sig och växa.

Försiktighetsåtgärder för miljöskydd

De flesta kvinnor mellan 18 och 45 år kan köpa Evra p-piller online utan att behöva oroa dig för negativa effekter, men det är viktigt att du nämner i ditt online-samråd med vår läkare om du för närvarande använder mediciner eller har underliggande hälsoproblem, som Detta kan påverka din lämplighet för att säkert använda dessa preventivmedel.

Vissa mediciner kan påskynda nedbrytningen av hormoner, vilket gör plåstret mindre effektivt. Användning av plåstret kan också öka dina blodnivåer om du tar vissa mediciner, vilket kan öka risken för biverkningar. Du bör informera en läkare om du använder något läkemedel av den anledningen.

Du ska inte köpa Evra-patchar om du är gravid, ammar eller om du är allergisk mot ingredienserna. Om du har en historia av trombos, högt blodtryck, har haft hjärtinfarkt, upplever migrän eller har högt kolesterol, är det bäst att inte använda dessa preventivmedel.

Hur använder du Evra-patchen?

Du använder Evra-patchar i tre veckor av din fyraveckors (28-dagars) cykel, vilket innebär att du har en sju dagars paus var tredje vecka. Du kommer att vara helt skyddad för de sju dagarna, om du använde plåstret korrekt för den första delen av din cykel.

Om du börjar använda din första patch på den första dagen i menstruationscykeln, har du fullständigt skydd direkt. Dagen där du använder din första patch kommer att vara din “Patch Change Day”, markera det här på en kalender om du är rädd att du kommer glömma det.

Välj en plats för plåstret på din skinkor, överarmar, övre rygg eller buk, eftersom det är platser där det osannolikt kommer att gnidas av med täta kläder. Se till att din hud är ren och torr innan du sätter fast plåstret.

Evra-patchen ska inte påverkas av dina dagliga aktiviteter, till och med badning, duscha eller simning, men om det blir lös vid kanterna, tryck helt enkelt ner det. När du har använt plåstret i sju dagar måste du ta bort det och ersätta det omedelbart. När du byter plåstret, placera det på ett annat hudområde för att undvika hudirritation.

Evra patch biverkningar

Biverkningar är ovanliga med denna födelsekontrollmedicin, men om de uppstår är de normalt mycket milda och kommer att passera så snart din kropp blir van vid preventivhormonerna. De vanligaste biverkningarna kan innefatta huvudvärk, illamående, trötthet, humörhet, bröst ömhet eller magont och uppblåsthet.

Dosen av östrogen i varje plåster är högre än andra preventivmedel, så du är mer benägna att utveckla östrogenrelaterade biverkningar som vattenretention och huvudvärk. Denna födelsekontrollmetod kan också orsaka svullnad, ökad fettnivå i blodet, okontrollerbara känslor, ångest, sömnlöshet, minskad libido och vaginal blödning eller torrhet, men dessa är ovanliga.

Detta preventivmedel kan orsaka följande sällsynta biverkningar, vilka mycket få kvinnor upplever: onormal gråta eller känslor, gallblåsans inflammation, nässelfeber och ökade kolesterolnivåer. I mycket sällsynta fall kan denna födelsekontrollplåst orsaka aggression. Om du upplever något mer allvarligt eller långvarigt, tala genast med din läkare.

Hur man köper Evra-patchar på nätet?

Om du söker ett effektivt alternativ till orala preventivmedel för att framgångsrikt förhindra graviditet, erbjuder vi på vår hemsida Evra (Ortho Evra) antikonceptionsplåstret, som kan köpas online idag. För att beställa behöver du bara slutföra ett snabbt och konfidentiellt konsult på nätet, vilket kommer att ses över av en brittisk registrerad läkare som kommer att tillhandahålla recept om dessa preventiva patchar är säkra för dig att använda. Alla våra märkesmedicinska läkemedel skickas direkt från vårt licensierade brittiska apotek via vår leveransservice nästa dag. Du kan också vara berättigad till leverans på samma dag om du bor i ett London-postnummer.

Alla våra mediciner levereras i vanliga, sabotage-säkra polyetenkorgspåsar för att behålla diskretion.