Köpa Flixotide med klarna, Flixotide recept pris, Flixotide Säljes på nätet

Flixotide

Flixotide accuhaler och evohaler tillgängliga för köp online

Flixotid förbättrar andningssvårigheter och begränsar risken för astmaanfall. Läkemedlet kan doseras dagligen via en aerosolbehållare eller pulverinhalator.

 

 

 

Innehåller antiinflammatoriska egenskaper (flutikason) för att minska svullnad och irritation

  • Daglig användning minskar risken för astmaattacker
  • Finns att köpa som Accuhaler eller Evohaler
  • Erbjuder i doser av 50mcg till 250mcg

 

Vad är Flixotid?

Flixotid är en förhindrande inhalator som du kan köpa online för att lindra andningssvårigheter och framgångsrikt förhindra astmaattacker. Flixotidförhindrande inhalatorn hör till en klass av läkemedel som kallas kortikosteroider. Detta är ett hormon som huvudsakligen påverkar metabolismen av kolhydrater och i mindre utsträckning, fett och protein. Det används för att behandla astma, allergisk rinit, näspolyper och olika hudsjukdomar.

Flixotid hör till en klass av läkemedel som kallas steroider. Steroider används för att minska inflammation. Detta läkemedel fungerar i lungans luftpassager. Det bidrar till att minska inflammation och hålla luftvägarna öppna, vilket gör det mycket lättare att andas.

Fördelar med flixotid

Med hjälp av förebyggande astma kan medicinen förbättra livskvaliteten avsevärt genom att begränsa risken för en attack och bidra till att förbättra andningssvårigheter. Flixotid Evohaler kommer i en standardmåttdosinhalator, som är lätt att använda och är bekant för de flesta astmapatienter, eftersom den liknar de aerosolinhalatorer som ofta används för läkemedelsrelaterade läkemedel.

Flixotid Accuhaler som jämförelse innehåller blåsor av flutikason i en pulverform för en mer exakt dosering. När din Accuhaler är nere till de senaste fem doserna kommer det att visas antalet doser kvar, så att du vet när du ska fylla på det. Flixotid Accuhaler fungerar genom att släppa läkemedlet med en hävarm innan du börjar andas, så att du inte behöver lägga på det medan du andas in.

Hur fungerar Flixotide?

Astma orsakas av irritation och svullnad i luftpassager som kan reduceras genom att använda Flixotid (flutikason), en antiinflammatorisk steroid för daglig användning vilket hjälper till att begränsa astmatiska symptom för att förhindra en attack. Det kan användas tillsammans med ett läkemedelsläkemedel som Ventolin, vilket hjälper dig om du har svårt att andas när som helst.

Flutikasonpropionat – den aktiva beståndsdelen

Flixotid innehåller den aktiva beståndsdelen flutikasonpropionat, vilket är en typ av läkemedel som är känd som en kortikosteroid. Kortikosteroider är hormoner som produceras naturligt av binjurarna. De har många viktiga funktioner, inklusive kontroll av inflammatoriska reaktioner. Flutikason är en syntetisk kortikosteroid och används för att minska inflammation i lungorna.

Doseringar

Du kan beställa Flixotide Accuhaler i tre olika styrkor och en av våra registrerade UK-läkare kommer att ge dig råd om den bästa dosen att köpa. Den vanliga startdosen är antingen 50mcg eller 100mcg två gånger om dagen för vuxna med mild astma och 250mcg två gånger om dagen för vuxna med svår astma.

Flixotide Evohaler är tillgänglig för att köpa online i tre olika styrkor (50mcg, 125mcg och 250mcg) och startdosen är vanligen densamma som hos Accuhaler. Om du är över 16 år och tar mer än 1000mcg dagligen ska du använda en volumatisk enhet som minskar eventuell ömhet i halsen. Din läkare eller apotek kan ge dig råd om att byta till en annan enhet.

Hur man använder Flixotide-förhindrande inhalatorn

Läkemedlet kommer att medfölja en informationsbroschyr som innehåller en detaljerad beskrivning av hur du använder din förhindrande inhalator och en läkare, sjuksköterska eller apotek kan visa om du fortfarande är osäker. Flixotide Evohaler släpper medicinen när du andas in när du trycker på toppen av behållaren. Du kan finna Flixotide Accuhaler lättare att använda eftersom du kan släppa läkemedlet i munstycket före inandning med hjälp av en spak.

Flixotidåtgärder

De flesta astma patienter kan säkert använda Flixotide Evohaler (50 mcg, 125 mcg eller 250 mcg) eller Flixotide Accuhaler (50 mcg, 100 mcg eller 250 mcg) om de inte är laktosintoleranta eller allergiska mot flutikason eller HFA 134a. Vänligen nämna i vårt online konsultation om du tar något annat läkemedel, inklusive växtbaserade läkemedel eller steroidtablett, eller om du är gravid eller ammar, eftersom det kan finnas en mer lämplig förebyggande behandling som du kan köpa.

Flixotid biverkningar

Vissa personer kan uppleva en allergisk reaktion på flixotid (flutikason) Accuhaler eller Evohaler, vilket kan orsaka utslag, svullnad eller andningsproblem. Mer vanliga biverkningar kan möjligen inkludera trötthet i munnen eller ont i halsen, vilket kan undvikas genom att borsta tänderna direkt efter inhalatorns användning.

Spränginfektion i munnen och halsen kan lätt undvikas genom att skölja munnen med vatten och spruta ut det direkt efter varje gång du använder din inhalator. Om du får muntlig tröst kan din läkare ordinera ett antimykotiskt läkemedel för att behandla det. Även om det finns liten risk för biverkningar är Flixotid-förhindrande inhalatorn mycket mindre sannolikt att orsaka biverkningar än de flesta orala astmabehandlingar.

Hur man köper Flixotidinhalatorer online?

Om du vill förbättra dina astmasymtom på längre sikt och förhindra astmaattacker kan du köpa Flixotide Prevent inhaler (Accuhaler eller Evohaler) online från vår webbplats idag. För det första måste du fylla i ett snabbt, gratis online konsultformulär, som kommer att ses över av en av våra registrerade läkare i Storbritannien. När läkaren godkänner din beställning kommer du att bli ordinerad till den mest effektiva dosen för dig, som sedan skickas från vårt licensierade brittiska apotek via vår kostnadsfria leveransservice nästa dag. Om du bor i ett London-postnummer kan du också vara berättigad till leverans på samma dag.