Köpa Kliovance med klarna, Kliovance recept pris, Kliovance säljes på nätet

Kliovance

Köp Kliovance 1mg / 500mcg HRT-tabletter online

Kliovance är en kontinuerlig kombinerad HRT för östrogenbristsymtom hos postmenopausala kvinnor.
Med hjälp av både östrogener och progestogen fungerar det att reparera de fallande hormonnivåerna under klimakteriet och kan också arbeta för att förhindra osteoporos.

  • Hjälper till behandling av menopausala symptom
  • Kan hjälpa till att förhindra osteoporos
  • HRT för kvinnor som inte har haft hysterektomi
  • Använd de aktiva beståndsdelarna estradiol och noretisteronacetat

Vilka är fördelarna?

De viktigaste fördelarna med att använda Kliovance är att det hjälper till att lindra obehagliga symtom som hetta, svettningar och vaginal torrhet, vilket kan uppstå när en kvinnas östrogenivåer faller och hennes perioder slutar, annars kallad klimakteriet. Kliovance kan också användas för att förhindra uttunning av ben och risken för frakturer, tillstånd som uppstår vid osteoporos, om andra mediciner har testats och har visat sig ineffektiva.

Hur fungerar Kliovance?

Kliovance är en periodfri HRT, vilket innebär att du inte kommer att uppleva en månadslösning. Det är en kombinerad HRT som innehåller de aktiva beståndsdelarna estradiol och noretisteron, vilka är båda formerna för kvinnliga könshormoner östrogen och progestogen. Estradiol är den naturliga återkommande formen av östrogen och noretisteron är en syntetisk form av progesteron. Under klimakteriet producerar en kvinnas äggstockar signifikant mindre östrogen och orsakar låga östrogenblodnivåer, vilket resulterar i ett antal obehagliga och obekväma symtom. Estradiol fungerar som östrogentillskott, vilket minskar fallande nivåer av östrogen och reducerande symtom. Tillägget av östrogenivåer kan också bidra till att förhindra benfrakturer och uttunna ben.

För kvinnor som inte har haft en hysterektomi kan ökning av östrogenivåer stimulera tillväxten av livmoderfoderet, vilket kan orsaka endometriecancer om livmoderns tillväxt är obestridlig. Progestogen i form av noretisteron ingår för att motverka effekterna av östrogen på livmoderförekomsten, vilket alltså minskar risken för cancer kraftigt.

Vem kan inte använda Kliovance?

Kliovance är lämpligt för postmenopausala kvinnor för vilka det har varit minst 12 månader sedan deras sista menstruationsperiod. Det kan användas när du börjar uppleva menopausala symtom, vilket för de flesta kvinnor är mellan 40-60 år, men denna behandling rekommenderas vanligtvis inte för användning efter mitten av femtiotalet. Om du är allergisk mot något av ingredienserna rekommenderas du inte att använda denna medicin. Kliovance kan inte heller användas om du har en historia av bröst, livmoderhals, (endometrium) eller östrogenberoende cancer; Har upplevt oförklarlig vaginal blödning Har en historia av blodproppar eller blodproppar Har haft hjärtinfarkt, angina eller stroke Har endometrial hyperplasi eller leversjukdom Är gravid eller planerar graviditet Eller ammar, då är denna medicin inte lämplig för dig.

Hur tar du Kliovance?

Kliovance ordineras vanligtvis i den lägsta effektiva dosen för kortast möjliga tid. Den finns i en 28-dagars pack. En tablett ska tas dagligen, om möjligt samtidigt. När du når slutet av ditt paket går du vidare till nästa pack utan paus. Det rekommenderas att du påbörjar behandlingen vid slutet av den planerade perioden om du ändrar dig från en cyklisk HRT.

Det är viktigt att du tar medicinen enligt din läkare ordination. Om du glömmer att ta en tablett ska du ta det så snart som möjligt. Om emellertid det missade pillret är mer än 12 timmar sent, rekommenderas att du hoppa över den dos du missat och fortsätter att ta nästa dos vid din vanliga tidpunkt. Gör inte dubbel dos för att kompensera för det missade p-piller som spotting eller genombrott blödning kan uppstå om du inte har haft en hysterektomi.

Kan detta läkemedel påverka andra läkemedel?

När du ger information om läkemedel som du för närvarande tar det är viktigt att du är helt öppen och ärlig, så inkluderar det även läkemedel som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt rekommenderas att du kontaktar din läkare eller apotekspersonal innan du använder några nya läkemedel medan du tar den här för att säkerställa att läkemedel samarbetar inte kommer att skada din kropp.

Följande läkemedel kan ha potential att sänka blodhalten och effekten av detta läkemedel. Detta kan leda till återkommande symtom eller oregelbunden blödning:

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum).

I vissa fall kan kvinnor med diabetes behöva mindre justeringar i sin dos insulin eller diabetiska tabletter medan du tar detta läkemedel. Det rekommenderades att du regelbundet övervakar och konsulterar din läkare om ditt blodsocker verkar ha förändrats efter att du startat detta läkemedel.

Har denna behandling några biverkningar?

Som med alla läkemedel finns risk för att biverkningar uppstår vid användning av Kliovance. Sådana biverkningar är vanligtvis milda, men kan inkludera genombrottsblödning, vaginal tröst, bröst eller ömhet, huvudvärk och trötthet, bland andra. Mer allvarliga biverkningar, såsom gallblåsersjukdom, blodtryckstryck och leverfunktionstörning, är mycket sällsynta men är potentiellt mycket allvarliga. Du bör söka medicinsk hjälp om du upplever en allvarlig biverkning av denna medicinering.

Hur kan jag köpa Kliovance?

Kliovance kan köpas på vår webbplats om du redan har ordinerat eller rekommenderat detta läkemedel av en läkare. För att beställa din beställning, fyll i en online konfidentiell konsultform. En registrerad läkare kommer att utfärda recept om Kliovance passar dig. Behandlingen kommer sedan att dispenseras och skickas från vårt registrerade apotek till nästa leverans nästa dag.