KKöpa Norethisterone med klarna, Norethisterone recept pris, Norethisterone säljes på nätet

Norethisterone

Hur ska du fördröja din period med Norethisterone tabletter och hur man köper online i Storbritannien

Norethisterone är den enda receptbelagda medicinen tillgänglig i Storbritannien som är utformad för att fördröja din period och kan köpas på vår webbplats. Periodfördröjningsbehandlingen som tillåter kvinnor att fördröja starten av sin period med upp till två veckor, kan du beställa Norethisterone för varje händelse, tillfälle eller semester som du behöver.

Det är en kortsiktig behandling som efterliknar kroppens naturliga hormoner för att försiktigt fördröja din period.

  • Fördröj din period i upp till två veckor
  • Kan även minska smärtsamma, tunga eller långvariga perioder
  • Ger frihet att kontrollera när din period börjar
  • Finns i en dos av 5 mg

Vad är noretisteron?

Noretisteron är en receptbelagd behandling som kan vidtas för att försiktigt fördröja din period i två veckor. Den innehåller en syntetisk version av hormonet progestogen, som liknar hormonella preventivmedel och fungerar på ett liknande sätt som att manipulera kroppens naturliga cykel.

En av de viktigaste fördelarna med denna tidsfördröjningsbehandling är att det ger dig frihet att välja när du ska ha din period, så att den inte stör semester eller tillfällen där det sista du vill ha är att oroa dig för din period. Det kan innebära scenarier där toaletter är begränsade eller dåliga, samt speciella tillfällen och sportevenemang. Genom att fördröja din period kommer du att undvika typiska symtom som kräkning, kraftig blödning och humörsvängningar för att fortsätta ditt liv med lätthet.

Hormonerna i tidsfördröjningsbehandlingarna är mycket liknar de som finns i p-piller och mini-piller, vilket innebär att det kan ge samma fördelar för kvinnor med tunga eller smärtsamma perioder och endometrios. Läkare kan ibland rekommendera tidsfördröjningar som Norethisterone för att behandla obehag hos kvinnor under de avancerade stadierna av bröstcancer.

Du kan köpa Norethisterone online från vår webbplats efter att ha genomfört ett online-samråd.

Hur fungerar Norethisterone?

Noretisteron innehåller den aktiva ingrediensen med samma namn, vilket är en syntetisk version av det naturliga kvinnliga könshormonprogesteronet.

Din period inträffar vid punkten i din cykel strax efter att livmoderförekomsten är avstängd. Med den här medicinen får din kropp att hålla fast vid livmodern för lite längre och uppmuntra den att växa. Det gör detta genom att imitera och ersätta det naturliga progestogenet i din kropp. Denna nivå sjunker vanligtvis strax före din period och är orsaken till att livmoderförekomsten slutar växa.

När du slutar ta Noretisteron kommer foderet att bryta ner igen och du kommer att uppleva din period som vanligt. Det kan innebära att den vanliga dagen du börjar har ändrats.

Hur man tar Norethisterone?

Noretisteron tabletter är tillgängliga att köpa i en dos av 5 mg på vår webbplats. De kan tas på olika tidsperioder beroende på det tillstånd du behandlar.

Om du använder dessa tabletter för tidsfördröjning måste du börja ta det tre dagar innan du förväntar dig att din period ska börja:

  • Ta tre Noretisteron-tabletter om dagen tills du är redo för din period att börja igen.
  • Det tar normalt cirka tre dagar innan din period börjar igen när du har slutat ta tabletterna.

Det är inte rekommenderat att du använder denna medicin för att fördröja din period i mer än två tre veckor åt gången.

Noretisteron doser

På vår sida kan du köpa Norethisterone 5 mg i en mängd på 30 tabletter för att vara 10 dagar. Detta är den rekommenderade dosen av perioden för fördröjning av fördröjningen, som bör köpas cirka tre dagar före starten av din period.

Försiktighetsåtgärder för noretisteron

Om du redan använder detta läkemedel för något annat syfte, är det bäst att tala med din läkare om en upprepad recept. Även om vissa tjejer yngre än 16 kan köpa Norethisterone för tidsfördröjning, tillhandahåller vi endast denna tjänst online till kvinnor över 18 år.

Du bör undvika att ta Norethisterone 5 mg om du är allergisk mot den aktiva substansen eller om du är gravid eller ammar. Det rekommenderas inte om du har eller har haft livmoderhalscancer, könsorgan, bröst eller äggstockscancer. Leverproblem Oförklarlig vaginal blödning; gulsot; ett utslag; Herpes under graviditeten Allvarlig artärsjukdom eller trombos.

Noretisteron och hormonellt preventivmedel

Kvinnor som tar någon form av hormonell preventivmedel rekommenderas inte att ta denna medicin för tidsfördröjning. Trots liknande ingredienser är noretisteron inte ett effektivt preventivmedel. Om du redan tar ett hormonellt preventivmedel kan de hormoner som finns i p-piller, vara ett effektivt sätt att fördröja din period och det krävs inte någon ytterligare hormonbehandling. För mer information om hur du använder ditt kombinerade piller som tidsfördröjning, vänligen hänvisa till vår tidsfördröjningssida och kontakta din läkare.

Noretisteron biverkningar

Det finns möjlighet till biverkningar med de flesta receptbelagda läkemedlen, men med noretisteron är detta sällsynt. Om du upplever biverkningar tenderar dessa att vara tillfälliga och milda i temperament. Biverkningar av denna period fördröjning medicinering inkluderar en droppe i libido, uppblåsthet, huvudvärk, illamående och bröst ömhet. Om du upplever något allvarligare, till exempel en allergisk reaktion, tala genast med din läkare.

För den fullständiga listan över biverkningar, liksom all annan information för Noretisterone, kan du läsa igenom bipacksedeln före köp, bifogad längst ned på denna sida.

Var kan jag köpa Norethisterone online?

Det är enkelt att köpa Norethisterone online på vår hemsida. Allt du behöver göra är att slutföra ett gratis online konsultation som är nödvändigt för alla medicinrecept i Storbritannien. En registrerad läkare kommer att bekräfta din lämplighet för behandlingen. När en recept har utfärdats skickas din order till apoteket. För beställningar som gjorts före 16.30 får du ditt Norethisterone-paket nästa dag, eller samma dag för London postnummer. Detta kommer att vara gratis.

Observera att tillverkaren av Norethisterone kan skilja sig från det som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.