Periodfördröjning

Periodfördröjning

Hur försenar du din tid säkert med medling som finns online i Storbritannien

Vi har alla haft dessa stunder före, när du har ett speciellt tillfälle eller en semester som kommer upp och din period börjar. Tack vare hjälp av periodfördröjningsmedicin har du dock möjlighet att trycka på början av din period i ett par veckor tills det är bekvämt. Detta kan hända med vissa typer av p-piller och mediciner Norethisterone som är speciellt utformad för att fördröja din period. Dessa behandlingar försenar din period genom att kontrollera när livmoderförekomsten är avstängd, vilket ger kontroll över när din period börjar oavsett orsak du bestämmer dig för att fördröja.

På vår hemsida kan vi erbjuda dig ett säkert, konfidentiellt och bekvämt sätt att köpa Norethisterone online, liksom preventivmedel, som visar sig fördröja din tid på månaden. Med alla recept måste du fylla i en snabb och konfidentiell konsultform när du lägger din order.

Vad är tidsfördröjning?

Periodfördröjning är när du tar en behandling, som vanligen innehåller en hög dos av artificiellt progesteron, för att trycka på början av din period. Progesteron förekommer naturligt i den kvinnliga kroppen där den spelar en nyckelroll under menstruationscykeln.

Den mest uppenbara fördelen med att ta mediciner för att fördröja din period är att du kommer att ha mer kontroll över var och när din period börjar i din menstruationscykel. Om du till exempel har planerat en helg bort, och din period ska börja, precis innan du lämnar, kan du välja att ta några tabletter om dagen för att fördröja din period tills du kommer tillbaka från din resa.

Behandlingar för detta tillstånd, som Noretisterone, ger också kvinnor några extra fördelar, inklusive minskning av smärtsamma perioder och kraftig blödning under eller mellan perioder, minskande före menstruationssymptom och att hjälpa till att behandla smärta och obehag i samband med endometrios. Om du befinner dig i de avancerade stadierna av bröstcancer kan tidsfördröjningsbehandlingar också hjälpa dig att vara mer bekväm.

Det är också möjligt att fördröja din period med vissa preventivmedel. Medan mini-piller inte kan göra detta, kan nästan alla kombinerade pilleralternativ fördröja dina perioder. Mer information om vissa preventivmedel samt Norethisterone finns under avsnittet “hur man försenar din period”.

Skäl att fördröja din period

Det finns många anledningar till varför du kan besluta att fördröja din period och några inkluderar nedan, men det kan finnas en rad specifika tillfällen eller motiv för att fördröja din period:

  • Resor med begränsade eller dåliga anläggningar; Till exempel camping, backpacking eller gå till en festival där toaletter och renlighet kan vara obekanta eller blygsamma.
  • På semester Om det är en långhelg eller några veckor, kan du fördröja din period. Många kvinnor väljer att göra detta, särskilt om de upplever kramp eller kraftig blödning.
  • Sportevenemang; Simning är den uppenbara sporten när du väljer att fördröja dina perioder, men någon sportevenemang kan kräva det. Till exempel maraton- eller laghändelser.
  • Din bröllopsdag; Av samma skäl som på semester, kanske du vill fördröja din period för din bröllopsdag såväl som din smekmånad.
  • Under ett långdistansflyg; Om destinationen är lugn eller för arbete, kan du ta några extra tabletter för att fördröja din period för bara flygningen.
  • En upptagen social eller arbetsevenemang Rörelsehus, ett viktigt möte, en födelsedagsfest är bara tre scenarier.

Finns det några risker som är förknippade med tidsfördröjning?

Eftersom preventivmedel och noretisteron involverar progesteron, fördröjer tidsfördröjningsbehandlingar verkningarna av detta hormon, vilket ger en tillfällig, men naturlig lösning. Detta innebär att risken med att ta periodfördröjningsmedicin är vanligtvis mycket låg, eftersom de bara används under en kort tidsperiod. Om biverkningar uppstår är de normalt milda i naturen och tillfälliga.

Risker som är inblandade i Noretisteron kapslar inkluderar kvinnor som har en familjehistoria av trombos (eller blodproppar) och sannolikheten för att du erbjuds denna behandling kommer att sänkas. Men för de allra flesta kvinnor är det helt säkert. Det är viktigt att komma ihåg att Noretisteron inte är ett preventivmedel och inte förhindrar graviditet. Det bör därför inte användas under en längre tid.

Hur försenar du perioden

Du kan fördröja din period på ett par sätt, och det beror på vilken typ av preventivmedel du använder, om någon alls. Den goda användningen är att alla typer är säkra att göra och efterliknar din kropps naturliga process och utgör begränsade faror för din hälsa.

Norethisterone

Den enda tidsfördröjningen medicinen att köpa i Storbritannien är Norethisterone, som bör tas ett par dagar innan dina perioder börjar tills du vill sluta. Noretisteron kan tas i ett antal veckor, angående din situation och är till nytta

Noretisteron är särskilt användbart om du för närvarande inte tar ett preventivmedel som kan erbjuda dig möjligheten att stoppa din tid på månaden, eller det preventivmedel du använder inte hindrar perioder.

Samtidigt som Norethisterone fungerar på liknande sätt som orala preventivmedel, särskilt det kombinerade p-piller och minipiller, är det viktigt att komma ihåg att detta läkemedel inte är konceptivt och du måste använda ytterligare barriärmedel såsom kondomer för att förhindra graviditet.

Kombinerade preventivmedel

I vissa fall kan du, om du använder ett kombinerat hormonellt p-piller, instruera en läkare om hur du använder det för att fördröja din period också. Detta sparar dig att beställa olika mediciner när det preventivmedel du använder gör exakt samma sak.

Kombinerad födelsekontroll är den perfekta formen av preventivmedel för att fördröja din period och du kan göra det genom att starta din nya 21-piller pack direkt efter nästa. Kombinationen av östrogen och progesteron hindrar livmodern från att kasta.

Kombinerade piller som Microgynon, Cilest, Yasmin och Rigevidon kan alla användas för att fördröja din period och råkar vara populära metoder för kombinerat piller.

Det finns ett undantag när det gäller fasformiga kombinerade piller, såsom triphasic och bifasisk, eftersom dessa versioner innehåller olika hormonnivåer. Det kan fortfarande vara möjligt att fördröja dina perioder med dessa typer av kombinationspiller genom att ta tabletterna i en viss ordning. Om du vill göra det rekommenderas att du talar med din läkare före din resa eller händelse, men det handlar vanligen om att ta den sista fasen först.

Det maximala antalet paket att ta en efter en är tre paket, vilket innebär att du kommer att bli täckt i tre månader, men de flesta kvinnor tycker att de tar två paket under sin semester eller händelse kommer att räcka.

Mini piller

Användning av mini-piller som ett sätt att fördröja din period beror på ditt scenario. Till exempel finner en minoritet av kvinnor att de aldrig upplever perioder samtidigt som de tar pillp-piller. Detta står för omkring 20% ​​av kvinnorna och helt enkelt fortsätter med denna medicinering är ett lämpligt tidsfördröjningsalternativ. För de andra 80% kan du hitta dig upplevelseperioder, och ibland kan de vara ganska oregelbundna, så att välja Norethisterone under denna tidsperiod skulle vara ett mer genomförbart alternativ.

Det är viktigt att komma ihåg att noretisteron inte är ett preventivmedel och ytterligare barriär preventivmedel bör användas. Dessutom ska du, när du slutar ta Norethisterone och återgå till minipillen, följa samma riktlinjer för när du startade preventivmedel (kondomer i sju dagar).

Hur länge kan du fördröja din period för?

Du kan fördröja din period i ett antal månader på ett säkert och effektivt sätt med dessa behandlingsalternativ. För det kombinerade p-piller kan du uppleva uppblåsthet om du fortsätter att fördröja din period i mer än tre månader. För Noretisterone kan du beställa upp till 90 tabletter från din läkare, som täcker dig i cirka 30 dagar.

För de som reser under en längre tid, kan ett kombinerat preventivmedel vara att föredra, men om du letar efter ett tillfälligt stopp i en eller två månader kan Norethisterone ordineras.

Kan jag köpa mediciner för tidsfördröjning online?

Vår webbplats ger en bevisad och effektiv behandling för att fördröja din period; Norethisterone. Denna form av medicinering för periodfördröjning är endast lämplig för kvinnor som för närvarande inte tar någon annan form av preventivmedicin, såsom det kombinerade p-piller. Om du vill fördröja din period med den kombinerade kan du också beställa din valda metod på vår webbplats.

För att köpa Norethisterone online från vår webbplats, behöver du bara fylla i en snabb och enkel online konsultform med oss. Det gör det möjligt för våra EU-registrerade läkare att se till att läkemedlet du beställer är lämpligt för dig, för din hälsa och ditt tillstånd. Om godkänt kommer vår EU-registrerade läkare att ge dig ditt recept.