Köpa Aciclovir med klarna, Aciclovir recept pris, Aciclovir Säljes på nätet

Aciclovir

Behandla herpesvirus med Aciclovir tabletter

Aciclovir kan användas för att behandla könsorganherpes, bältros eller utbrott i kallt ont och är mest effektivt när det tas så fort du upplever den initiala stickningen som är associerad med herpesviruset.
Det kan behandla utbrott när de uppstår och kan också tas som en förebyggande behandling av könsorganherpes och kalla sår.

  • Kan minska återhämtningstiden för ett herpesutbrott avsevärt
  • Ger snabb åtgärd från smärtsamma och obekväma symptom
  • Kan tas som förebyggande behandling mot kysssås och genital herpes
  • Finns i doser på 200 mg och 800 mg

Vad är Aciclovir?

Detta läkemedel är ett av de vanligaste antivirala läkemedel som används för att behandla genital herpes (herpes simplex stam 2, HSV-2), kalla sår (herpes simplex stam 1, HSV-1) kycklingpox och bältros (herpes zoster). Det är ett oralt recept i form av kapslar som kan erbjuda lättnad från obehagliga symtom inom 24 timmar samt avsevärt minska varaktigheten av ditt utbrott.

Aciklovir kan hjälpa till att stoppa infektionerna från att bli värre och kan också bidra till att minska risken för att en infektion återvänder, vilket gör det till en förebyggande behandling som är användbar för dem som finner vissa utlösare kan leda till viruset såsom ett försvagat immunförsvar eller vissa tider av månaden .

Denna medicinering är ett beprövat sätt att behandla och förebygga utbrott av genital herpes, sexuellt överförbara infektioner (STI) samt kalla sår och bältros, har kliniskt testats och krävt recept i Storbritannien som kan köpas från vår webbplats i doser 200 mg och 800 mg. Ju tidigare du tar det efter att du har märkt de första tecknen på ett utbrott, desto bättre blir det vid att minska återhämtningstiden och minimera förekomsten av obekväma symtom. Därför erbjuder vi gratis leverans nästa dag för alla beställningar som görs Före 16.30. Denna medicinering kan också användas för att undertrycka viruset och förebygga utbrott, särskilt hos personer som upplever täta genitala herpesinfektioner. Detta är sannolikt under de första två åren av kontraherande könsorganherpes eftersom utbrott är vanligare vid infektionens början (upp till fem gånger över två år).

För att köpa Aciclovir online från vår webbplats, och var som helst i Storbritannien, måste du slutföra ett online konsultation. Konsultationen kommer att granskas av en av våra läkare för att säkerställa att denna receptbelagda medicinering passar dig innan du skickar direkt till din dörr.

Hur fungerar Aciclovir?

Dessa antivirala tabletter arbetar genom att direkt attackera herpes simplexviruset för att förhindra att det sprider sig. Det gör detta genom att påverka DNA-polymerasenzymerna som är viktiga när man hjälper viruset att duplicera och öka, vilket resulterar i hårdare symtom och långvarig infektion. Detta gör att din kropps immunsystem effektivt kan bekämpa STI- eller virusinfektion.

Det är därför som tar denna behandling när infektionen inte har varit aktiv under lång tid är så viktig. Vid maximal effektivitet minskar Aciclovir infektionen till ungefär en vecka och minskar signifikant de problematiska symtomen inom en dag, vilket resulterar i minsta störning i ditt liv.

Beroende på virusinfektion du använder Aciclovir för beror på hastigheten och effektiviteten hos tabletten och dosen varierar också, enligt doktors instruktioner.

Hur man tar Aciclovir

Aciclovir tabletter kan erhållas i hårdkapselformat för att köpa på vår webbplats för att behandla herpes simplex och andra virusutbrott, men en kräm eller salva är också tillgänglig om det är ditt val. Ett annat alternativ är att använda Aciclovir tabletter med en kompatibel gelé eller grädde, och följa andra självhjälpspekare på vår genital herpes informationssida.

Aciklovir tas i olika doser i en annan mängd, beroende på stammen av herpesvirus som krävs för behandling. Även om en läkare kan justera dosen något, nedan är riktlinjen att följa. Hans kan också förändras beroende på om du tar Aciclovir som förebyggande eller behovsbaserad. För ytterligare information om doseringsalternativet och som är mest lämpligt för specifika stammar av herpesviruset, är patientens bipacksedel bunden längst ner på denna sida:

  • För genitalherpes och förkylningssår skulle den generella föreskrivna dosen vara en 200 mg Aciclovir tablett fem gånger om dagen, med fyra timmars intervall under fem dagar.
  • Som förebyggande behandling av genital herpes och kyssesår ska en Aciclovir 200 mg tablett tas fyra gånger om dagen med sex timmars mellanrum i sex till tolv månader.
  • En 800 mg Aciclovir tablett (eller fyra 200 mg tabletter) fem gånger dagligen med fyra timmars intervall i sju dagar rekommenderas vanligtvis för behandling av bältros.

Även om dessa är vanliga rekommendationer för genital herpes, kalla sår och bältros, kommer din läkare att ordinera den mest lämpliga dosen och den dagliga kvantiteten för dig.

Aciklovir doser

Aciclovir är tillgängligt för att köpa från vår webbplats i två doser; 200 mg och 800 mg. 200 mg dosen används oftare, eftersom det är en lägre dos, som kan tas flera gånger under hela veckan med minimal risk för biverkningar. Den 800 mg är vanligtvis ordinerad till personer med bältros, eller svåra anfall av herpesviruset.

En dos av 400 mg är också tillgänglig för behandling av könsorganherpes och kalla sår, men en lägre dos av 200 mg är effektiv för de flesta människor och en högre dosering som tas dagligen har en onödig risk för biverkningar. Om du är utsatt för särskilt allvarliga utbrott av herpes kan 400 mg beställas.

Försiktighetsåtgärder för aciklovir

Aciklovir tabletter är kanske inte helt lämpliga att ta om du för närvarande är gravid eller ammar, men boka ett ansikte mot ansikte om du förväntar dig att utesluta detta helt. Du ska inte ta det om du är diabetiker eller tar läkemedel som zidovudin, ciklosporin eller cimetidin.

Under ditt online-samråd, se till att du nämner några medicinska tillstånd eller mediciner du tar som kan vara relevanta, oavsett om de nämns i det här avsnittet eller inte.

Aciklovir biverkningar

Precis som alla receptbelagda läkemedel kan Aciclovir orsaka biverkningar, men det är i allmänhet sällsynt, och i så fall tenderar biverkningarna att hanteras speciellt i jämförelse med symtomen på själva viruset.

Biverkningar är dessutom osannolika eftersom det oftast används som en kortvarig behandling för det mesta så att eventuella reaktioner som uppträder minskar snabbt. Vanliga effekter är huvudvärk, diarré, magbesvär, utslag, yrsel och trötthet. Om du utvecklar mer allvarliga effekter eller om dessa effekter inte kommer att gå iväg, bör du söka läkare så snart som möjligt.

Hur man köper Aciclovir tabletter online

Du kan köpa Aciclovir tabletter online för att behandla könsorganherpes, kalla sår och bältros från vår webbplats efter att ha genomfört ett online-samråd. Detta är obligatoriskt för receptbelagda läkemedel i Storbritannien, om läkarens utnämning är personligen eller från en trovärdig källa online. Konsultationen kommer att granskas av en av våra läkare innan du kan beställa. Genom att välja att beställa Aciclovir tabletter i antingen 200 mg eller 800 mg online, undviker du eventuell förlägenhet att köpa medicinen i person. Det sparar tid och ansträngning som du skulle ha spenderat och bokat, särskilt för återkommande utbrott när du vet exakt vilken dos och mängd Aciclovir du behöver.

På vår webbplats kommer våra brittiska registrerade läkare att se till att detta receptbelagda läkemedel passar dig. All information som du avslöjar under ditt onlinekonsult kommer att förbli fullständigt konfidentiellt och leveransen är 100% diskret, vilket betyder att du kan få Aciclovir tabletter levereras direkt till din arbetsplats eller delat boende utan tvekan. Om vår läkare anser att du är lämplig för detta receptbelagda läkemedel, skickas din Aciclovir dos till gratis leverans över natten och anländer till din valda adress kl. 13.00 nästa dag när du beställer före kl. 16.30.