Köpa Aldara med klarna, Aldara recept pris, Aldara Säljes på nätet

Aldara

Aldara STI-kräm för att behandla könsvårtor

Aldara, eller imiquimod, är en aktuell krämbaserad behandling för olika hudförhållanden, inklusive genitala vårtor.
Du kan beställa före 16.30 och få din medicin nästa dag för att börja behandlingen snabbt och lindra eventuellt obehag.

 

  • Appliceras på externa vartor tre gånger i veckan
  • Minskar obehag som orsakas av vårtor på huden
  • Behandlingen appliceras externt, vilket är mindre sannolikt att orsaka biverkningar
  • Finns att beställa i 12 påsar

Vad är Aldara?

Aldara är en aktuell kräm innehållande den aktiva beståndsdelen imiquimod och kan medicinskt refereras till som ett immunsvar modifieringsmedel. Denna medicinering kan användas för tre olika förhållanden, inklusive könsvårdar med sexuellt överförda infektioner (STI), och även om vårtor är obotliga kan du använda den aktuella krämen för att hantera dem effektivt. Aldara har kliniskt visat sig vara en effektiv extern behandling för STI, inte bara att härda vårtor på ett snabbt sätt, men för att lindra obehag som de orsakar.

Det är bekvämt att använda, och kräver endast behandling regelbundet, tre gånger i veckan. Om detta läkemedel används korrekt kan det göra att yttre genitalvarts symptom försvinna inom 16 veckor.

Din läkare kan också ordinera Aldara-kräm för behandling av:

  • Överflödig basalcellkarcinom: Detta är en vanlig långsammare form av hudcancer. Det finns en liten sannolikhet för att den sprider sig till andra delar av kroppen. Det förekommer vanligtvis hos medelålders och äldre människor, särskilt de som är rättvisa och orsakas av för mycket solexponering. Om det lämnas obehandlat kan basalcellkarcinom splittras – därför är tidigt erkännande och behandling viktiga.
  • Actinisk keratos: detta tillstånd appellerar som grova hudområden som finns hos människor som har utsatts för mycket solsken under sin livstid. Vissa är hudfärgade, andra är gråaktiga, rosa, röda eller bruna. De kan vara plana och skaliga, eller uppvuxna, grova, hårda och vassa. Aldara ska endast användas för platta aktiniska keratoser i ansiktet och hårbotten hos patienter med ett hälsosamt immunsystem.

Hur arbetar Aldara?

Även om humant papillomvirus (HPV) som är ansvarigt för könsvårtor inte kan botas, kan tillståndet kontrolleras effektivt med behandlingar som Aldara. Den aktiva beståndsdelen i Aldara wartcreme, imiquimod, fungerar som ett immunsvar modifierare (IRM) för att uppmuntra ditt immunsystems naturliga försvar.

Det gör det för att det kan binda till immuncellerna runt det område där våran befinner sig och stimulerar dem att släppa ut naturliga kemikalier som kallas cytokiner. Cytokiner hindrar HPV-viruset från att multiplicera, vilket gör det enklare för ditt naturliga försvar att bekämpa viruset och så småningom orsaka att vårtor försvinna.

Hur man använder Aldara

Användning av Aldara-kräm är enkelt och eftersom läkemedlet inte intas, är risken för biverkningar särskilt låg. Bipacksedeln finns på botten av denna sida för detaljerade riktlinjer för hur man applicerar Aldara-kräm.

Denna medicinering har maximal effektivitet när den används tre gånger i veckan på ren, torr hud. Helst bör du försöka applicera den innan du somnar, eftersom applikationen kräver att du tvättar av det efter sex till tio timmar med mild tvål och vatten. Tvätta alltid händerna före och efter applicering av Aldara vasskräm. För att undvika hudirritation bör du bara applicera grädden i ett tunt skikt. Du ska inte använda denna medicin i mer än 16 veckor, och var god och använd inte den på trasig eller irriterad hud.

Aldara doser

Aldara-kräm innehåller 5% av den aktiva beståndsdelen imiquimod i varje dospåse. Detta motsvarar 250 mg i 12,5 mg Aldara. Denna medicinering har kliniskt testats för att vara mycket effektiv när den används korrekt i denna dos och alternativa doser finns tillgängliga från din läkare eller läkare om den rekommenderade dosen är ineffektiv eller uppmanar mild till svåra biverkningar under en längre tid.

Försiktighetsåtgärder för Aldara

De flesta män och kvinnor kan köpa Aldara online från vår webbplats för behandling av könsvårtor. Det rekommenderas huvudsakligen för vårtor som uppträder externt på penis eller vagina eller på och runt anusen. Du bör tala med din läkare för råd om behandling av vårtor i anus, urinväg eller vagina, speciellt om detta ger dig obehag eller om du vill använda Aldara-kräm för ett annat tillstånd.

Även om Aldara är mycket acceptabelt med de allra flesta människor som inte upplever biverkningar alls, finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på.

Detta inkluderar män och kvinnor som nyligen har haft organtransplantation, de med försvagat immunförsvar, omomskuren män med vårtor under deras förhud och de med inflammatoriska hudförhållanden.

Undvik också att använda detta läkemedel om du är allergisk mot den aktiva ingrediensen eller för att behandla könsvårtor inom könsorganen eller anus.

Aldara biverkningar

Även om kräm appliceras topiskt kan det fortfarande orsaka biverkningar för en liten andel män och kvinnor, men de vanligaste biverkningarna är normalt milda och inkluderar mild hudirritation, influensaliknande symtom, täppt näsa, nysning, ont i halsen, Huvudvärk, ryggvärk, muskelsmärta, illamående och diarré. Om dessa är besvärliga och ihållande, bör du tala med din läkare om att prova en alternativ vasskräme.

Mer allvarliga biverkningar inkluderar allergiska reaktioner, bröstsmärta, vaginalsmärta, blåsbildning, blödning, smärta på applikationsstället eller allvarlig irritation. Dessa är extremt sällsynta biverkningar av denna behandling, men de bör rapporteras omedelbart om du upplever någon av dem.

Hur man kan köpa Aldara cream online

Du kan köpa Aldara online bekvämt, säkert och med gottfinnande på eurpClinix. Vi uppmanar var och en av våra patienter att fylla i en online-konsultform vid beställning. Detta är ett obligatoriskt krav på mediciner som köpts i Storbritannien, oavsett om det här är online via en betrodd källa eller personligen under en läkares tid. På vår sida utför vi denna procedur för att säkerställa att vår läkare ordinerar den lämpligaste dosen för din hälsa och tillstånd.

All information som du lämnar under ditt online-samråd kommer att förbli konfidentiellt. Vi delar endast den information som lämnats hos vår registrerade läkare i Storbritannien och vårt pålitliga apotek. När ditt samråd är godkänt kommer din Aldara-dosering att skickas för leverans över natten.

Observera att tillverkaren av detta läkemedel kan skilja sig från det som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.