Köpa Brevinor med klarna, Brevinor recept pris, Brevinor säljes på nätet

Brevinor

Köp Brevinor kombinerat p-piller tillgängligt online utan läkares tidpunkt

Brevinor är ett oral kombinerat piller som innehåller både östrogen och progestogen som är över 99% effektivt för att förhindra graviditet. Som ett monofasiskt piller innehåller varje tablett samma dos av hormoner som tas över 21 dagar i följd. När du beställer hormonellt preventivmedel i Storbritannien behöver du recept. På vår sida kan du få detta utan det vanliga mötet som krävs vid en läkarmottagning. Du kan köpa antingen ett tre månader eller sex månaders paket Brevinor online efter att ha avslutat ett snabbt samråd.

 • 99% effektiv för att förhindra graviditet
 • kan lindra menstruationssymptom
 • Finns i leveranser på tre månader och sex månader
 • Super snabb omorganisationstjänst

Vad är Brevinor?

Brevinor kombinerade preventivmedel piller ger en stadig tillgång till hormoner i kroppen som ger nära total skydd mot graviditet.

På grund av justeringen i syntetiska könshormoner som efterliknar din naturliga cykel, kan Brevinor ge mer än graviditetsförebyggande. Till exempel kan det kombinerade pillret reglera din period om du upplever sporadisk blödning under hela månaden. Det kan också göra perioder lättare och mindre smärtsamma, minska kramper, minimera PMS och förbättra huden.

Det är ett lågt dospiller, vilket innebär att det innehåller mindre östrogen och progestogen än andra preventivmedel. Detta minskar risken för biverkningar.

Hur fungerar Brevinor?

Brevinor fungerar på samma sätt som de flesta kombinerade preventivmedel genom att påverka din naturliga menstruationscykel med syntetiska hormoner av östrogen och progestogen. I Brevinor innehåller varje tablett både etinylestradiol (östrogen) och noretisteron (progestogen) för att förhindra graviditet på tre sätt.

 • Den tjocknar slemhinnan i livmoderhalsen, vilket gör det nästan omöjligt för spermier att nå livmodern.
 • Det förhindrar också att ägg släpps från äggledarna, vilket innebär att om spermier skulle nå livmodern, skulle det inte vara något att befrukta.
 • Slutligen stannar detta piller livets väggar från förtjockning. Detta innebär att om ägget kan nå ett ägg och befrukta det, kan ägget inte implantera sig i livmodern och utvecklas, vilket förhindrar uppfattningen.

Varje förpackning med Brevinor piller ska tas enligt instruktionen för detta preventivmedel att vara 99% effektivt.

Det är viktigt att komma ihåg att Brevinor, och något hormonellt preventivmedel, inte är effektivt mot sexuella överförbara infektioner (STI).

Hur man tar Brevinor

Kombinerade preventivmedel föredras ofta eftersom de är lätta att ta. Tagen över 21 dagar är varje tablett liten, lätt att svälja och mycket effektiv.

 • Ta en tablett om dagen i 21 dagar
 • Ta varje tablett samtidigt
 • Detta följs av en sju dagars pillerbrytning
 • Du kommer att uppleva en utebliven blödning (period)
 • Starta det nya paketet efter sju dagar
 • Upprepa processen

Du måste ta en tablett varje dag för att skydda dig mot graviditet. Det rekommenderas att du tar ett piller på samma gång varje dag för att hjälpa dig att komma ihåg.

Att komma ihåg att ta p-piller på samma gång varje dag i 21 dagar bestämmer många kvinnor att ta en tablett antingen det första på morgonen eller senast på kvällen när de är mindre benägna att vara upptagna.

Om du glömmer att ta dina Brevinor p-piller, ska du ta en tablett så snart du kommer ihåg. Om du har missat en eller två piller, kommer du fortfarande att vara skyddad från graviditet och du ska fortsätta ta förpackningen som vanligt. Om du saknar något mer, tar preventivmedel inte effekt och du behöver använda kondom de närmaste sju dagarna.

Brevinor doser

Till skillnad från andra kombinerade piller innehåller Brevinor samma mängd syntetiska hormoner i varje piller. Det betyder att det inte spelar någon roll vilken ordning som ska tas för varje tablett, även om blisterförpackningarna är tydligt markerade med das för att hjälpa dig att hålla koll på.

Brevinor innehåller två aktiva beståndsdelar i artificiellt östrogen och progestogen, etinylestradiol och noretisteron. Dosen av noretisteron är 500mcg och dosen av etinylestradiol är 35mcg.

Försiktighetsåtgärder för Brevinor

Det finns ett antal villkor som hindrar dig från att kunna köpa Brevinor online. Några av dessa inkluderar kvinnor som röker, har haft en cancerhistoria, blodsjukdomar eller diabetes, fetma, en historia av svår depression och högt blodtryck. Du bör diskutera din medicinska historia med din läkare, eftersom det finns ett antal andra villkor som hindrar dig från att ta detta piller. När du köper Brevinor online på vår webbplats måste du konkurrera om ett snabbt samråd för att fastställa om detta kombinerade piller är helt rädda för dig att använda.

Kvinnor som kan ta Brevinor tabletter är vanligtvis friska, lider av problemskinn och vill förhindra graviditet. På grund av lågt hormondosering ordineras det ofta för kvinnor som aldrig använt ett preventivmedelspiller före eller för dem som har drabbats av biverkningar när de tar piller med högre doser.

Brevinor biverkningar

Eftersom Brevinor är en receptbelagd medicin, kan det orsaka biverkningar men som tidigare nämnts har detta preventivmedel en mindre dos än de flesta hormonella preventivmedel och är därför extremt acceptabelt. Om du brukar uppleva biverkningar, nämna detta i ditt samråd innan du köper.

De vanligaste biverkningarna är illamående och kräkningar, huvudvärk, ömhet i bröstet, viktförändringar, tröst, minskad libido, ökat blodtryck och hudreaktioner.

Var kan jag köpa Brevinor online?

Du kan köpa Brevinor online från vår webbplats efter att ha avslutat ett kort online samråd med en av våra läkare. Detta gör att läkaren kan bedöma om det är säkert för dig att beställa Brevinor piller. Efter att ha skickats av vårt brittiska apotek, kommer alla beställningar före kl. 16.30 levereras senast 1:00 följande dag. Detta kommer att vara samma dag för London postnummer. Båda dessa leveransalternativ är gratis.

Köpa preventivmedel som Brevinor online istället för att beställa personligen har många fördelar. Du behöver inte boka ett möte och vänta med att delta i person för mediciner som du kanske har använt i flera år. Alla beställningar före 16.30 kommer att levereras nästa dag, eller samma dag för London postnummer, så om du har glömt att beställa din nästa sats för att vara helt skyddad, kan du fortfarande göra det. Brevinor kommer också att levereras i diskret förpackning, rakt på din dörr.