Köpa Clenil Modulite med klarna, Clenil Modulite recept pris, Clenil Modulite Säljes på nätet

Clenil Modulite

Clenil Modulite preventer inhalatorer tillgängliga att köpa online

Clenil Modulite är en effektiv förebyggande behandling som kan hjälpa till att kontrollera astmatiska symptom och förhindra astmaattacker.
Vid daglig användning minskar den svullnad luftvägarna och riskerna i samband med astmaattacker.

 • Kontrollerar astmasymtom och förhindrar attacker
 • Dispensed i en inhalator under tryck
 • Innehåller en antiinflammatorisk steroid för att minska svullnaden orsakad av en attack
 • Finns i doser på 50mcg, 100mcg, 200mcg och 250mcg

Vad är Clenil Modulite?

Clenile Modulite är en inhalerad steroidbehandling som hjälper till att behandla och förebygga astmasymptom inklusive wheezing, andfåddhet och hosta. Astmaanfall utlöses vanligen av övningar, kallt väder, andningsinfektioner, allergener och stress.

Astmasymtom orsakas av luftvägsminskningen vilket gör det svårt att andas. Detta beror på att luftvägsmusklerna blir hårdare vilket ger mindre utrymme för luft att komma in och ut, vilket också kan förvärras av överdriven slemproduktion.

Vilka är fördelarna?

Det kan vara svårt att kontrollera astmaattacker när de uppstår och du kan bli orolig för att framkalla en attack när du gör motion eller under stressiga perioder. Att använda beclometasonon varje dag kan undvika symptomen innan de uppstår och hjälper dig att leda ett normalt liv. Clenil Modulite kan också användas i samband med reliever behandlingar som Ventolin i samband med en oväntad astmaattack.

Hur fungerar Clenil Modulite?

Den aktiva substansen i Clenil Modulite är Beclametason, en kortikosteroid som kan hjälpa till att styra hur lungorna svarar på triggers genom att minska inflammation. Clenil Modulite inhaleras av användaren rakt in i lungorna och absorberas därefter. Denna åtgärd stoppar det allergiska svaret hos inflammation hos astmatiker som hjälper till att hålla astmasymptomen under kontroll.

Med det vanliga inflammatoriska svaret som förhindras kan astmasymtom reduceras eller utrotas helt och hållet. Förutom att minska luftvägsinflammation kan Clenil Modulite behandling också bidra till att förhindra slem som produceras överdrivet i lungorna hos de flesta astmatiker.

Detta gör det lättare att andas och reducerar astmasymtom innan de blir problematiska. Som ett resultat av att använda en preventiv inhalator kan det minska användningen av läkemedlet för reliever som används som svar på astmaanfallssymtom.

Hur använder du inhalatorn?

Clenil Modulite måste användas regelbundet eller symptomen kan återvända. Den vanliga behandlingsfrekvensen är på morgonen och kvällen, om inte din läkare har underrättat något annat.

Om du brukar ta din relieverinhalator först eller är andfådd när din nästa dos Clenil Modulite är förfallen. Detta är för att säkerställa att den förebyggande inhalatorn kommer in i lungorna på rätt sätt.

 • Ta bort det skyddade dammlocket på din inhalator
 • Andas så fullt som möjligt
 • Stäng dina läppar runt inhalatorns munstycke
 • Tryck på inhalatorns övre del för att frigöra dosen och andas så djupt som möjligt
 • Håll andan så länge som bekvämt
 • Upprepa steg för en andra dos
 • Andas ut och byt ut locket
 • Skölj munnen efter användning för att undvika svampinfektion

Vilka doser finns tillgängliga?

Det finns fyra styrkor av Clenil-inhalatorn: 50mcg, 100mcg, 200mcg och 250mcg. Efter ditt samråd bestämmer vår läkare vilket alternativ som är bäst för dig och hur många puffar per dag krävs. Den vanligaste startdosen för vuxna är 200mcg två gånger om dagen, som kan ökas eller minskas efter att ha pratats med en läkare om du känner att behandlingen med 200mcg inte fungerar för dig eller om du upplever biverkningar på den aktuella dosen.

Det tar några dagar innan läkemedlet börjar börja, så öka inte dosen utan att ha råd med en läkare. Om du saknar en dos bör du inte ta mer av medicinen, det är bättre att bara fortsätta som vanligt.

Biverkningar av Clenil Modulite

Som med all medicin finns det risk för biverkningar om du använder Clenil Modulite. Eftersom det är en inandad medicin så går det igenom halsen och lungorna före blodflödet är biverkningarna mindre troliga än tablett eller flytande medicinering. De vanligaste biverkningarna är:

 • ont i halsen
 • Hög röst
 • Ökad chans för oral tröst

Risken för dessa biverkningar kan minimeras genom att tvätta ut munnen eller borsta tänderna efter användning. Mer allvarliga biverkningar är:

 • Hives
 • Utslag
 • Problem med andning
 • Ökad wheezing
 • Viktminskning

Om du har några allvarliga biverkningar kan det vara ett tecken på att medicinen inte är lämplig för dig och att du har allergi mot ingredienserna. Om detta inträffar ska du sluta använda och söka läkarvård.

Försiktighetsåtgärder vid användning av Clenil Modulite

De flesta astma patienter kan säkert använda Clenil Modulite samt en behandling med reliever. Patienter som undviker alkohol av medicinska skäl kan rådas mot att använda Clenil, eftersom det innehåller etanol.

Du bör ta Clenil Modulite omedelbart om du hamnar i någon av följande grupper:

 • För närvarande eller tidigare har behandlats för tuberkulos
 • Har fått höra att undvika alkohol för medicinska ändamål
 • Din astma förvärras

Kontrollera alltid att du inte är allergisk mot någon av dess övriga ingredienser. Om du har andra medicinska tillstånd eller tar andra mediciner, bör du nämna detta under ditt samråd så att din läkare kan ge dig råd om huruvida beclometason är rätt behandling för dig.

Hur köper man Clenil Modulite online?

För att köpa Clenil Modulite säkert online måste du först fylla i en snabb medicinsk konsultation. Detta är så att din förfrågan kan ses av en kvalificerad läkare och överenskomna säker för användning med hälsoproblem eller medicinering.

När en gång överenskommits kommer läkemedlet att dispenseras, förpackas och levereras till dig samma dag om det är inom London och ordern är placerad före kl. 16.30. Efter denna tid eller för adresser utanför London kommer den kostnadsfria leveransservice att vara följande dag.

Så att du aldrig går ut ur vår Clenil Modulite inhalator, erbjuder vår webbplats en gratis påminnelsemottagning för att meddela när du ska lägga en beställning. Repeterande receptbelagd service är snabb och enkel att använda, vilket ger dig samma snabb leveransservice.