Köpa Condyline med klarna, Condyline recept pris, Condyline Säljes på nätet

Condyline

Köp kondylin 0,5% podofyllotoxin genitalvikt lösning

Condylinlösning var en av de första medicinerna som godkänts för behandling av genitala vårtor och kan ge resultat på bara några veckor.
Det verkar genom att rikta in sig på vävnadscellens kärna, vilket slutligen har en toxisk effekt på växtcellens viktigaste funktioner och stannar vajcellerna från att dela och multiplicera.

 • Kan bota könsvårtor inom några veckor
 • Minskar några symtom på vårtor inom några dagar
 • Finns i en 0,5% 3,5 ml flytande lösning
 • Lätt att använda behandling i rekommenderad dos

Vad är kondylin?

Condyline är en topisk lösning innehållande podofyllotoxins aktiva ingrediens, som är utformad för att behandla könsvårtor genom att appliceras direkt på STI.

Podofyllotoxin kommer från rötterna från den indiska podofyllumplanten. Det har en lång framgång och var faktiskt den första aktuella medicinen godkänd för att behandla könsvårtor. Det är kliniskt bevisat att det är säkert och effektivt att behandla både vuxna och äldre som har könsvårtor, men är inte lämpliga för barn.

Condyline används för att behandla små, mjuka vartor snarare än stora kluster. Detta inkluderar vorter upp till storleken på 4x4cm. För större vårtor och vårtklypor rekommenderar vi att du besöker din läkare eller vårdgivare för ytterligare information och behandling. Denna medicinering appliceras direkt på de yttre könsvårdarna, förhindrar att de växer och multipliceras, vilket i sin tur orsakar STI att försvinna.

Det är viktigt att komma ihåg att könsvårtor är ett viralt STI, så det är inte helt härdbart, men utbrott av vårtor är ofta ovanliga och extremt hanterbara med rätt behandling.

Du kan köpa Condyline online idag från vår sida för att behandla könsvårtor i en 3,5 ml lösning. Du behöver helt enkelt slutföra ett kort online samråd för att säkerställa att detta är den mest lämpliga behandlingen för dig.

Fördelarna med kondylin

Denna medicinering appliceras direkt på de yttre könsvårdarna, vilket förhindrar att de växer och multipliceras, vilket i sin tur leder till att vårtorna försvinner. Det är en av de snabbaste skötselbehandlingarna och har visat sig visa resultat på så lite som tre dagar. Om de används korrekt, ska vartorna i de flesta fall försvinna helt efter bara fyra veckors behandling.

Denna lösning innehåller en aktiv ingrediens som heter podofyllotoxin, vilket är ett läkemedel härrörande från podofyllumplantornas rötter.

Lösningen appliceras direkt på genitalvorter. Denna lösning fungerar för att effektivt behandla de yttre symtomen på könsvårtor genom att ha en toxisk effekt på könsorganen. Detta förorsakar cellens kärna som ansvarar för cellproduktion och delning att bli inaktiv. Om varvcellerna slutar producera nya celler dör de så småningom och ersätts av friska hudceller.

Hur använder du Condyline?

Eftersom Condyline är en aktuell lösning, är det snabbt och enkelt att applicera och absorberas lätt med mycket minimala biverkningar. För att säkerställa att din behandling med kondylinlösning är effektiv bör den appliceras enligt följande:

 • Tvätta dina händer och det drabbade området noggrant
 • Pat området torrt för att undvika ytterligare irritation
 • Använd applikatorstaven för att applicera den aktuella lösningen
 • Endast en liten mängd av lösningen måste appliceras på den yttre vargen och försiktigt gnidas in
 • Upprepa processen på alla vårtor
 • Ett mycket tunt lager av film kommer att bildas över könsvårdet
 • Se till att du tvätta händerna före och efter ansökan

För de flesta människor kommer läkare att rekommendera lösningen två gånger om dagen i tre på varandra följande dagar i veckan. Bipacksedeln för kondylin är bifogad längst ned på denna sida om du behöver ytterligare förtydliganden.

Doseringar

Condyline är tillgängligt i en dos av 0,5% i en 3,5 ml flaska. På vår sida kan du köpa en flaska i taget. Detta är rätt dosering i upp till fem veckor. Om våra symtom eller vårtor inte har försvunnit eller förbättrats avsevärt då bör du kontakta din läkare eller en läkare för ytterligare information.

Förhöjningar och interaktioner av kondylin

Vuxna och äldre för behandling av genitala vårtor kan använda denna medicinering. Det är inte säkert för barn under 12 år att använda. Det rekommenderas oftast för små kluster av vårtor som kallas condylomata acuminate, som förekommer externt på penis eller vagina och bör därför inte användas på vårtor inom könsorganen eller urinvägarna.

Om du behöver behandla ett stort kluster av vårtor eller vårtor större än 4 cm vid 4 cm, kommer läkaren att kunna rekommendera en mer lämplig behandling.

När du använder Condyline borde du alltid undvika hälsosam hud som inte är inflammerad och blödande eftersom detta kan orsaka irritation. Om det kommer i kontakt med frisk hud, tvätta området noggrant.

Det rekommenderas inte att köpa kondylinlösning om du är gravid eller ammar. Denna behandling bör också undvikas om du är allergisk mot podofyllotoxin, den aktiva ingrediensen eller använder en annan lösning eller kräm med samma aktiva ingrediens i.

kondylin biverkningar

Detta läkemedel är mycket säkert att använda för de flesta människor som behöver behandling för könsvårtor och vissa andra hudförhållanden, men som alla receptbelagda läkemedel har den en liten chans att orsaka biverkningar. Detta beror särskilt på det faktum att kondylin inte intas, men appliceras externt. De vanligaste biverkningarna är vanligtvis mycket milda och inkluderar effekter som:

 • yrsel, kräkningar, inflammation eller en svettande känsla i det område där den appliceras.

Om dessa biverkningar blir besvärliga eller ihållande, eller om du upplever något värre, ska du genast kontakta en läkare.

Tecken på att du upplever en allergisk reaktion inkluderar svullnad i tungan, ansiktet eller läpparna, en utbrott av nässelfeber eller andfåddhet. Om du märker några av dessa effekter är det viktigt att du omedelbart söker läkarvård.

Kan du köpa Condyline lösning online?

På vår hemsida ger vi dig ett säkert och effektivt sätt att köpa Condyline online. Eftersom detta är receptbelagt läkemedel, ber vi dig att fylla i ett online-samråd under beställningsprocessen, vilket är en obligatorisk process vid beställning av receptbelagda läkemedel i Storbritannien.

Medan det mer traditionella sättet inkluderar en ansikte mot ansikte läkarmottagning, kan du på vår sida undvika eventuella förlägenheter eller olägenheter genom att köpa Condyline online. Informationen du lämnar behandlas fullständigt konfidentiellt och kommer endast att användas av ett av vårt doktorslag för att säkerställa att du kan använda Condyline-lösningen på ett säkert sätt, som skickas till vårt registrerade UK-apotek och sedan skickas direkt till din dörr .

Observera att tillverkaren av Condyline kan skilja sig från den som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.