Köpa Dianette med klarna, Dianette recept pris, Dianette säljes på nätet

Dianette

Beställ Dianette kombinerat piller för att förhindra graviditet

Dianette är ett kombinerat oralt preventivmedel som kan ge 100% effektivt skydd mot graviditet, samt behandla akne.
Dianette arbetar för att ändra den naturliga menstruationscykeln för att förhindra ägglossning från att inträffa, livmodern som förtärs från förtjockning och spermier från att nå livmodern.

 

  • Hjälper till att behandla akne och hirsutism
  • Reglerar menstruation och minskar symtom
  • Tagen i 21 dagar följt av en sju dagars paus
  • Aktiva ingredienser är cyproteronacetat 2mg och etinylestradiol 35mcg

Vilka är fördelarna med att använda Dianette piller?

Dianette p-piller, precis som andra varianter av p-piller, ger dig omedelbart preventivskydd om det tas på första dagen i din period. Varje Dianette piller tas en gång om dagen, vilket gör det till ett mycket bekvämt sätt att skydda mot graviditet. Ingredienserna som finns i detta orala preventivmedel har en antiandrogen effekt, varför det är så effektivt vid behandling av akne och överdriven hårväxt hos kvinnor.

Hur fungerar Dianette piller?

Dianette antikonceptionspiller innehåller både konstgjord östrogen och progestogen. Dessa hormoner verkar på ett naturligt sätt för att få din kropp att tänka på att ägglossningen redan har inträffat, så din kropp förbereder sig inte för att ta emot ett nyligen släppt ägg. Det fungerar också genom att se till att livmoderfoderet inte tjocknar och ett ägg aldrig blir utsläppt. Det förtorkar också livmoderhalsslidan så att spermier inte kan komma in i livmodern.

Vem kan ta det?

Du kan köpa Dianette online efter ett gratis online konsultation om du är över 18 år och vill använda den för preventivmedel.

Vem kan inte ta det?

Du ska inte använda Dianette tabletter om du är gravid, tror att du är gravid eller om du ammar. Dessutom, om du har högt kolesterol, högt blodtryck, diabetes, strokehistoria, cirkulationsproblem eller om du är över 35 år och röker, rekommenderas det inte att du tar det.

Hur tar du det?

Orala preventivmedel i allmänhet är effektiva omedelbart om du tar det på första dagen i din period. Du kan också ta Dianette fram till den femte dagen av blödning; Men du måste vänta sju dagar innan du är helt skyddad. Dianette piller ska tas under 21 dagar av din 28-dagarscykel, följt av en sju dagar pillerfri period under vilken du får fullständigt skydd. Under sju dagars paus kommer du att uppleva blödning som liknar din period, känd som en utblodsblod. Du kommer inte att uppleva din period som normalt eftersom du inte är ägglossning, vilket innebär att du inte kommer att uppleva så mycket smärta eller obehag.

Vad är biverkningarna?

Dianette piller kan orsaka biverkningar hos kvinnor som är känsliga för de aktiva ingredienserna cyproteronacetat och etinylestradiol. Men de är vanligtvis milda i naturen och kommer att passera så snart din kropp blir van vid hormonerna. Om biverkningarna inte försvinner rekommenderas att du byter till ett annat preventivmedelstablet. De vanligaste Dianette-biverkningarna är förändringar i menstruationsblödningar, menstruationsspotting, huvudvärk, upprörd mage, illamående, bröstmjukhet, viktförändringar och minskad könsdrift.

Är det tillgängligt att köpa online?

Du kan köpa Dianette piller online efter att ha avslutat ett konfidentiellt och gratis online konsultation för att säkerställa att våra läkare kan bekräfta om detta läkemedel är säkert för dig att använda, baserat på din medicinska historia och hälsa. Om ditt samråd är godkänt kommer ett recept att utfärdas och vidarebefordras till vårt apotek, där en apotek kommer att kontrollera din behandling innan den skickas ut via leverans över natten. Om du inte kan använda dessa preventivmedel, kommer ingen betalning att tas.