Köpa Evorel Conti med klarna, Evorel Conti recept pris, Evorel Conti Säljes på nätet

Evorel Conti

Köp Evorel Conti patch HRT patch för att klara av klimakteriet symptom

Evorel Conti är en hormonell ersättningsbehandling patch som används för att behandla och förebygga estrogenbrist symptom på klimakteriet.
Denna HRT-medicinering kan användas för att lindra symtomen på klimakteriet och förhindra osteoporos om andra föreskrivna läkemedel har visat sig vara olämpliga.

 

  • Minskar menopausala symptom effektivt
  • Kan användas som behandling för osteoporos
  • Lämplig för kvinnor som inte har haft en hysterektomi
  • Evorel Conti innehåller både progestogen och östrogen

Vad är Evorel Conti?

Evorel conti-fläckar används för att förbereda hormonersättningsterapi. Varje lapp innehåller två aktiva beståndsdelar, östradiolhemihydrat och noretisteronacetat. Dessa aktiva ingredienser är former av de främsta kvinnliga könshormonerna, östrogen och progesteron.

Hastigheten i vilken äggstockarna producerar östrogen minskar gradvis under perioden fram till klimakteriet. Detta kan orsaka att östrogenhalten minskar som ett resultat. Försvagande nivåer av östrogen kan orsaka störande symtom, såsom oregelbundna perioder, hettavlor, nattsvett, humörsvängningar och vagintørrhet eller klåda.

Estradiol hemihydrat ges till patienten som ett komplement till att ersätta de minskande nivåerna av östrogen i kroppen och bidrar till att göra de stressande symtomen på klimakteriet mer tolerabla. Detta är känt som hormonersättningsterapi. Hormonersättningsterapi bör ses över en gång om året av din läkare och behövs endast för en kortvarig lättnad från klimakteriet.

Vilka är fördelarna?

För kvinnor som inte tycker om eller har svårt att ta tabletter, erbjuder Evorel ett alternativ i form av en plåster. Evorel Conti levererar hormoner via huden in i kroppen för att öka östrogenhalten och minska symtom som vaginaltörhet, humörsvängningar och hettavlor, allt som kan utvecklas när en kvinna börjar klimakteriet.

Hur fungerar Evorel Conti?

Evorel Conti-fläckar innehåller de två aktiva beståndsdelarna estradiol och noretisteron, vilka båda utgör former av kvinnliga hormoner östrogen och progesteron. Dessa fläckar arbetar för att ge kroppen östrogen, som sjunker betydligt under menopausalt stadium, och hjälper till att minska eventuella symtom som kan uppstå under klimakteriet.

Vem kan inte använda Evorel Conti?

Evorel Conti-patchar är lämpliga för postmenopausala kvinnor i åldern 40-60 år (men helst upp till mitten av femtiotalet) som fortfarande har livmoder. Om du är allergisk mot något av ingredienserna som finns i Evorel Conti, rekommenderas att du inte tar dessa läkemedel. Likaså är detta läkemedel inte lämpligt om du har en historia av bröstcancer, livmodercancer, fibroids i livmodern, oförklarlig vaginal blödning, blodproppar, hjärtinfarkt, angina, historia av leversjukdom eller blodproblem (porphyrias) eller är Gravid eller amning.

Hur använder du den?

Evorel Conti fläckar ska appliceras på torr, ren hud och placeras på ett något annorlunda område av huden när den ändras. Evorel Conti är en kontinuerlig HRT-medicin som måste bytas två gånger i veckan. En plåstret bärs i tre till fyra dagar och ersätts sedan av en ny.

Efterföljande kurser upprepas utan intervall. Det är viktigt att du tar medicinen enligt din läkare ordination. Om plåstret faller av ska det bytas ut så snart som möjligt. Om plåstret faller av medan du badar eller duschar måste du byta ut plåstret när din hud har torkat. Om du glömmer att byta ut en plåstret rekommenderas att du byter det så snart som möjligt och behåller de ursprungliga “patch change” -dagarna.

Hur påverkar detta läkemedel andra läkemedel?

Det är av största vikt att vara helt öppen och ärlig när du diskuterar de läkemedel du tar under ditt online-samråd. Detta inkluderar läkemedel som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt rekommenderar vi att du konsulterar din läkare eller apotekspersonal innan du tar några nya läkemedel när du tar den här. Dina läkare eller lokala apotek kan ge dig råd om vilka läkemedel som kommer att ha en negativ påverkan på din kropp när du samarbetar med Evorel Conti.

Följande läkemedel kan minska blodhalten och påverka detta läkemedel:

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum).

Vad är biverkningarna?

Som med alla läkemedel kan det finnas biverkningar med dessa läkemedel. Milda biverkningar kan inkludera genombrott blödning, spotting, bröstsmärta, ömhet och utvidgning och huvudvärk. Allvarligare biverkningar, såsom humörförändringar och störningar i leverfunktionen, är mycket sällsynta. Du bör tala med din läkare om du är oroad över biverkningar.

Kan jag köpa Evorel Conti online?

Du kan köpa Evorel Conti online från vår webbplats. Eftersom det är receptbelagt läkemedel, kommer du att behöva slutföra en enkel online konsultationsblankett, som kommer att ses över av en registrerad läkare för att bedöma om Evorel passar dig. Om du är godkänd för detta läkemedel, kommer du att få ett recept och läkemedlet kommer att skickas från vårt registrerade apotek för leverans gratis över natten.