Köpa Evorel Sequi med klarna, Evorel Sequi recept pris, Evorel Sequi Säljes på nätet

Evorel Sequi

Evorel Sequi klimakteriet patch finns att köpa online

Evorel Sequi fläckar används vid behandling av klimakteriet genom att ge kroppen östrogen och progestogen.
Denna HRT-medicinering kan ge välbehövlig lindring från varma spolor, vaginal torrhet och vaginal klåda och kan också förhindra förlust av bentäthet.

 

  • Ger lättnad från symptomen på klimakteriet
  • Kan förhindra osteoporos
  • Lämplig för kvinnor som inte har haft en hysterektomi
  • Evorel Sequi är ett kombinationspaket som består av Evorel & Evorel Conti

Vad är Evorel Sequi?

Evorel Sequi är ett preparat för behandling av hormonbehandling. Två typer av fläckar ingår i denna behandling: Evorel 50-fläckar, som innehåller östradiolhemihydrat och noretisteronacetat. Dessa är former av de främsta kvinnliga könshormonerna, östrogen och progesteron.

På vägen som leder till klimakteriet börjar kvinnliga äggstockar producera mindre och mindre östrogen och detta förorsakar östrogenhalten att minska som ett resultat. Försvagande nivåer av östrogen kan orsaka störande symtom, såsom oregelbundna perioder, hettavlor, nattsvett, humörsvängningar och vagintørrhet eller klåda.

Estradiol hemihydrat kan ges som ett tillägg för att ersätta de minskande nivåerna av östrogen i kroppen och bidra till att göra det störande symptom på klimakteriet mer tolerabelt. Detta är känt som hormonbytebehandling. Hormonsersättningsterapi bör ses över en gång om året av din läkare och behövs vanligen endast för en kortvarig befrielse från menopausala symptom.

Vilka är fördelarna?

Evorel Sequi appliceras på huden och behöver därför ej tas oralt och minskar risken för biverkningar. Evorel Sequi är en kontinuerlig HRT-behandling som innehåller både östradiol och noretisteronacetat. Östradiolen i denna behandling är avsedd att ersätta östrogen som förlorats till följd av klimakteriet, medan noretisteronacetat – en typ av progestogen – arbetar för att säkerställa att livmodern förblir frisk under behandling hos kvinnor som inte har haft hysterektomi.

Effekterna av dessa hormoner hjälper till att behandla symtom som vaginal torrhet, vaginalt klåda, humörsvängningar och hettavlor.

Hur fungerar Evorel Sequi?

Evorel Sequi är ett kombinationspaket som består av två typer av fläckar Evorel Conti och Evorel. Evorel består endast av östradiol och Evorel Conti innehåller både östradiol och noretisteronacetat. Estradiol hjälper till att fylla på naturliga östrogenivåer, medan progestogen hjälper till med livmoderhälsa. Progestogen ingår bara i behandlingen under de senaste två veckorna av din cykel; För att säkerställa att hormonella fluktuationsmönster inte är för långt bort från vad de normalt skulle vara.

Vem kan inte använda Evorel Sequi?

Evorel Sequi fläckar är avsedda att användas av kvinnor mellan 40 och 60 år som upplever symptom på klimakteriet och som inte har tagit bort sin livmoder kirurgiskt. Du har kanske inte rekommenderats detta läkemedel om du är allergisk mot de ingredienser som finns i dessa behandlingar. Likaså bör du inte använda denna medicin om du har en historia om bröstcancer, livmodercancer, oförklarlig vaginal blödning, fibroids i livmodern, blodproppar, hjärtinfarkt, blodproblem (porfyri), angina eller leversjukdom eller om Du är gravid eller ammar.

Hur använder du den?

Plåstret ska placeras på huden som är rent och torrt rakt efter det att det har blivit oöppnat. Evorel Sequi är en sekventiell kombinerad HRT och en Evorel 50-patch (bestående av östrogen) appliceras två gånger i veckan i två veckor, där Evorel Conti-lappen (östrogen och progestogen) användes den 15: e dagen och byttes två gånger under de kommande två veckorna.

Hur kan detta läkemedel påverka andra läkemedel?

Det är viktigt att vara helt öppen och ärlig om de läkemedel du tar under ditt online-samråd. Dessa inkluderar läkemedel som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt rekommenderas att du konsulterar din läkare eller apotekspersonal innan du tar några nya läkemedel medan du tar Evorel Sequi. Detta är för att säkerställa att kombinationen är säker.

Följande läkemedel kan minska blodets nivå och effekten av detta läkemedel:

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum)

Vad är biverkningarna?

Alla receptbelagda läkemedel har potential att orsaka biverkningar, men det betyder inte att de kommer att inträffa. Biverkningar som kan upplevas av kvinnor som använder Evorel Sequi är genombrott blödning, spotting, bröstsmärta, ömhet och utvidgning, vaginal tröst, huvudvärk, migrän, ångest, depression, hudutslag, störningar i leverfunktion, benkramper, blodproppar, Viktförändringar, illamående, oregelbundna bruna fläckar på huden, buksmärta, intag och PMS-symtom.

Kan jag köpa Evorel Sequi online??

Du kan köpa Evorel Sequi online från vår sida för att säkerställa att du kan använda din medicin säkert, vi ber alla våra patienter att fylla i en snabb och konfidentiell online konsultform. Detta kommer att kontrolleras av en av våra registrerade läkare och om du är godkänd för att använda denna medicinering kommer en recept att utfärdas och din behandling skickas direkt till dig från vårt apotek.