Köpa Evorel med klarna, Evorel recept pris, Evorel säljes på nätet

Evorel

Leda menopausala symptom effektivt med Evorel-patchen

Evorel patch är en kontinuerlig östrogen-bara hormonell ersättningsbehandling (HRT) som används vid behandling av klimakteriet.
Det administrerar hormonet östradiol i kroppen för att ersätta de låga nivåerna av östrogen som orsakas under klimakteriet, vilket lindrar eventuella störande symtom.

  • Effektivt reducerar menopausala symptom
  • Lämplig för kvinnor som har haft hysterektomi</ li>
  • Kan användas för förebyggande av osteoporos
  • Finns i Evorel patch 25, 50, 75 och 100

Vad är Evorel?

Evorel-fläckar innehåller den aktiva beståndsdelen estradiol. Denna aktiva ingrediens fungerar som en naturligt förekommande form av det centrala kvinnliga könshormonet, östrogen. De minskande nivåerna av östrogen kan orsaka störande symtom, såsom oregelbundna perioder, heta kött, nattsvett, humörsvängningar och vagintrohet eller klåda.

Östrogen kan användas som ett tillägg för att ersätta de minskande nivåerna i kroppen och göra de stressande symtomen som orsakas av klimakteriet mer acceptabla. Denna metod är känd som hormonersättningsterapi. Din läkare ska granska användningen av hormonersättningsterapi minst en gång per år. Denna behandling krävs endast för en kortvarig befrielse.

Inom den tidsskala som menstruationscykeln uppstår minskar östrogen som äggstockarna producerar. Detta resulterar i en ökning av östrogenblodnivåerna.

Vilka är fördelarna?

För dem som inte gillar att ta tabletter dagligen, ger detta läkemedel en alternativ metod i form av en plåstret, som du behöver byta bara två gånger i veckan. Dessa fläckar levererar stora doser östrogen i huden för att öka östrogenivåerna och hjälpa till att lindra symptomen på klimakteriet, inklusive hetta, vaginalt klåda eller torrhet och oregelbundna perioder. Evorel finns i fyra olika storlekar Evorel 25, Evorel 50, Evorel 75 och Evorel 100, vilket motsvarar de fyra olika styrkorna.

Evorel 50, 75, 100 kan också användas som andrahandsbehandling för osteoporos hos menopausala kvinnor.

Hur fungerar Evorel-patchar?

Denna medicin innehåller den aktiva ingrediensen östradiol, en form av det kvinnliga hormonet östrogen. Att leda upp till klimakteriet kan orsaka att en kvinnas äggstockar producerar mindre östrogen och låga östrogenblodnivåer, vilket kan skapa ett antal obehagliga symptom att uppstå. Evorel-plåster ersätter det naturliga östrogenet och minskar menopausala symptom genom att överföra estradiolhormonet från plåstret till kroppen via huden. Tillägget av aktivt östrogen i kroppen uppnås ungefär fyra timmar efter att plåstret appliceras på huden, varar i tre till fyra dagar, varefter det ska ändras.

Vem kan inte använda Evorel-fläckar?

Evorelplåster är lämpliga för postmenopausala kvinnor i åldrarna 40-60 (helst upp till mitten av femtiotalet) som har haft en hysterektomi. Om du inte har haft en hysterektomi och därför fortfarande har livmoder, rekommenderade du att du också ordineras en progestogen för att ta med denna HRT för att minska risken för livmodercancer. Höga nivåer av östrogen kan stimulera livmodern som leder till risken för endometriumcancer. Om du är allergisk mot någon av ingredienserna, har en historia av bröstcancer, livmodercancer, oförklarlig vaginal blödning, blodproppar, hjärtinfarkt, angina, leverdysfunktion, porphyrias eller är gravid eller ammar, då är detta läkemedel inte lämpligt till dig.

Hur använder du Evorel?

Evorel lapp finns i fyra olika storlekar. Emorel 50 är emellertid i allmänhet den förskrivna dosen för behandling av menopausala symptom. Plåstret bör appliceras på ren, torr hud så snart den är borttagen från omslaget, med varje applicering gjord på ett något annorlunda område av huden när den ändras. Denna medicinering ska inte appliceras på eller nära brösten.

Det är viktigt att du tar medicinen enligt din läkare ordination. Om plåstret faller av ska det bytas ut så snart som möjligt. Om plåstret faller av medan du badar eller duschar måste du byta ut plåstret när din hud har torkat. Om du glömmer att byta ut en plåstret rekommenderas att du byter det så snart som möjligt och behåller de ursprungliga “patch change” -dagarna.

Vad är biverkningarna med Evorel?

Liksom alla läkemedel kan det finnas några biverkningar med denna medicinering. Biverkningar inkluderar genombrott blödning, spotting, bröstsmärta, ömhet och utvidgning, huvudvärk, migrän, vaginal tröst, ångest, depression, benkramper, hudutslag eller klåda, störningar i leverfunktionen, oregelbundna bruna fläckar på huden, blodproppar, viktförändringar Illamående, blottning, magbesvär, intag, premenstruella symtom och förhöjning av hornhinnets krökning.

Hur kan detta läkemedel påverka andra läkemedel?

Det är viktigt att vara öppen när du diskuterar de läkemedel som du använder tillsammans med Evorel samtidigt som du tar ditt online-samråd, inklusive de som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt, för att säkerställa att kombinationen är säker, rekommenderas att du kontaktar din läkare eller apotekspersonal innan du tar några nya läkemedel medan du använder Evorel.

Följande läkemedel kan potentiellt minska den optimala effekten av detta läkemedel och kan också minska dina blodnivåer. Detta kan leda till återuppkomsten av tidigare upplevda symtom eller oregelbunden blödning:

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital </ li>
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum).

Hur kan jag köpa detta läkemedel?

Evorel patchar finns att köpa på vår webbplats. Eftersom behandlingen är receptbelagd, måste du fylla i en enkel online-konsultform, där en registrerad läkare kommer att bedöma om detta läkemedel passar dig. Om godkänt för detta läkemedel, kommer vår läkare att utfärda recept för denna behandling, som kommer att skickas till vårt registrerade apotek för avsändning.