Köpa Femodene med klarna, Femodene recept pris, Femodene säljes på nätet

Femodene

Köp Femodene kombinerat piller online i Storbritannien utan läkares möte

Femodene är ett kombinerat oralt preventivmedelstablet innehållande syntetiskt östrogen och syntetiskt progesteron som arbetar för att manipulera din naturliga menstruationscykel och ger 99% skydd mot graviditet. Femodene är ett säkert och effektivt preventivmedel med 21 dagar i månaden, med ytterligare fördelar, inklusive lindring av menstruationskramper, minskande flödes- och regleringsperioder.

Om du har glömt att beställa Femodene i tid eller vill ha ett problemfritt sätt att få ditt favoriter, kan du köpa Femodene online från vår webbplats, det är det perfekta alternativet. Du kan köpa Femodene online utan att behöva boko och delta på ett möte, och beställningar som görs före kl. 16.30 kommer att levereras nästa dag.

  • 99% effektiv för att förhindra graviditet
  • Lämpligt att ta in en enda daglig dos
  • Lättar perioder, gör dem lättare, mindre smärtsamma och mer vanliga
  • Monofaspiller innehållande gestoden 75mcg och etinylestradiol 30mcg

Vad är Femodene?

Hormonala preventivmedel är den mest tillförlitliga formen av preventivmedel som tas dagligen på läkemedelsmarknaden idag. Nästan 100% effektiv om det tas ordentligt, är Femodene tillgängligt att köpa från vår webbplats i både en leverans på tre månader och sex månader.

Det ultimata målet med kombinerade preventivmedel som Femodene är att förhindra graviditet, men det finns ett antal andra fördelar för att ta hormonell preventivmedel. Det kan innebära att du inte använder preventivmedel för att förhindra graviditet alls, men av en eller flera av följande skäl:

  • Regleringsperioder
  • Minska periodens smärta</​​li>
  • Gör perioder lättare
  • Förbättra PMS-symtom
  • Minska humörsvängningar
  • Behandling av endometrios

Denna medicinering ordineras oftast för patienter som lider av smärtsamma perioder, tunga perioder (menorragi), oregelbundna perioder eller oavbruten menstruationsblödning. Dessa piller är också en behandling för endometrios, ett frekvent tillstånd som orsakar livmodercellsutveckling utanför livmoderområdet på andra celler.

Hur fungerar Femodene?

Femodene förser kroppen med dagliga doser av syntetiska hormoner som hjälper till att åsidosätta menstruationscykeln för att hindra dig från att bli gravid. Liksom alla andra kombinationspiller gör Femodene detta på tre sätt för att säkerställa att ägglossningen och / eller uppfattningen inte händer.

För det första hindrar Femodene ett ägg från att frisläppas genom att ändra den naturliga cykeln vilket innebär att din kropp tror att den redan har ägglossning. Om det inte finns något ägg finns det ingen uppfattning. Om ett ägg släpps hjälper p-piller till att tjockna vätskan i livmodern vilket gör det väldigt svårt för spermierna att nå ägget. Slutligen förändras också livmoderns väggar, vilket innebär att om ett ägg släpps, kan det inte fästa sig vid livmodern.

Medan Femodene är 99% effektivt måste det tas rätt. Om det inte är det kan detta minska effektiviteten. Detta inkluderar att sakna mer än ett piller i varje 21-dagars blisterförpackning. Om du råkar kräkas inom två timmar efter att du har tagit en tablett, kanske det inte har absorberats helt i blodbanan. Så snart du mår bättre, ska du ta ditt nästa piller runt din vanliga tid, och du borde fortfarande förbli skyddad mot att bli gravid. Om du fortsätter att kräkas i mer än en dag kan det dock göra att tabletten är mindre effektiv.

Detta är ett liknande scenario med kraftig diarré i över 24 timmar; Detta kan göra tabletten mindre effektiv. Du bör dock fortsätta att ta varje tablett vid normal tid, men behandla varje dag som du har stora episoder av diarré som om du hade glömt att ta en tablett. Detta innebär att du kan behöva akut preventivmedel om effekten av Femodene har äventyras.

Hur man tar Femodene?

Femodent antikonceptionsmedel är mycket lätt att ta och står för den kombinerade piller popularitet och faller under kategorin monofasisk, vilket innebär att det innehåller samma hormoner i varje tablett.

Femodene piller ska tas en gång om dagen i 21 dagar, varefter du har en sju dagars paus från att ta piller. Under denna pillerfria vecka kommer du sannolikt att uppleva en uttagningsblödning. Det här är bara din kropps sätt att utvisa hormonerna. Du kommer att förbli helt skyddad under den här veckan. Börja med nästa blisterpaket sju dagar senare och upprepa cykeln tills du inte längre vill skydda dig. Om du glömmer en eller två piller, har du fortfarande preventivskydd men du måste ta det sista p-piller du missade och fortsätter att använda förpackningen som vanligt. Om du saknar tre eller flera piller kommer det inte längre att vara effektivt. Du bör använda ett preventivmedel i sju dagar, ta det sista glömda p-piller och fortsätt med förpackningen som vanligt.
När du börjar Femodene, om du tas på dag ett till fem av din period kommer du att skyddas omedelbart. Om det påbörjas vid något annat tillfälle, måste du använda barriärpreventioner (kondomer) under de följande sju dagarna.

Femodene doser

Femodene är ett kombinerat piller vilket innebär att det innehåller två aktiva ingredienser; Syntetiska versioner av kvinnliga könshormoner östrogen och progesteron. Mängden hormoner i varje tablett är exakt densamma, och varje blisterförpackning är tydligt markerad med dagarna för att hjälpa dig att hålla koll på.

Varje Femodene piller innehåller 75mcg gestoden (progesteron) och 30mcg etinylestradiol (östrogen). Detta är en ganska låg dos och därför mycket tolerabel, särskilt om du är benägen att uppleva biverkningar.

Försiktighetsåtgärder för Femodene

Om du är gravid eller ammar, kan du inte ordineras denna behandling, men andra preventivmedel kan vara lämpliga för dig. Därför rekommenderas att du besöker din läkare för ytterligare information om du är efter graviditetsförebyggande.

Om du någonsin haft blod, hjärt- eller cirkulationsproblem eller om du lider av migrän, kanske du inte kan köpa den här behandlingen. Det är viktigt att du diskuterar din medicinska historia med en läkare eller i ditt online-samråd, så att de kan vara säkra på att det är säkert att förskriva dig detta preventivmedelspiller.

Femodena biverkningar

Eventuellt receptbelagda läkemedel kan orsaka oönskade biverkningar, men dessa är osannolika och vanligtvis milda i naturen, särskilt när man börjar ett nytt preventivmedel. Det är viktigt att komma ihåg att det inte är ovanligt för kvinnor att uppleva några biverkningar när de börjar använda detta preventivmedel, men dessa bör bli milda med tiden då kroppen blir vant vid hormonerna. Den rekommenderade tiden att fortsätta med Femodene är de första tre månaderna. Om du fortfarande upplever biverkningar bortom denna punkt, besök din läkare för att diskutera dina alternativ.

De vanligaste rapporterade biverkningarna är illamående, kräkningar, huvudvärk, viktförändringar, tröst, genombrottsblödning, förändringar i libido och vätskeretention.

Var kan jag köpa Femodene online?

Du kan köpa Femodene tabletter online på vår hemsida. Eftersom hormonellt preventivmedel är ett kliniskt bevisat läkemedel, måste du ha ett samråd innan du köper Femodene. På vår webbplats är detta online och gratis, och kommer att ses över av en av våra brittiska läkare. När du har godkänt kommer ditt recept att skickas till vårt registrerade apotek som kommer att ge din medicinering. Om du beställer före kl. 16.30 får du ditt preventivmedel nästa dag, eller samma dag för London postnummer. Båda dessa leveransalternativ är kostnadsfria, liksom samrådet, vilket betyder att du bara betalar för medicinen.