Köpa Femodette med klarna, Femodette recept pris, Femodette säljes på nätet

Femodette

Köp Femodette p-piller med gratis leverans

Femodette är ett tredje generations dagligt kombinerat preventivmedelspulver som är utformat för att ge ett effektivt och bekvämt preventivskydd.
Femodette ger över 99% preventivskydd genom att förhindra ägglossning, förändra livmoderförekomsten och förhindra att spermier kommer in i livmodern.

  • Innehåller en “tredje generationens” version av progestogen, vilket gör det säkrare för de flesta kvinnor
  • Över 99% effektiv vid stopp av graviditeten
  • Bevisat att göra perioderna lättare, mindre smärtsamma och mer vanliga
  • Fungerar med aktiva substanser gestodene 75mcg och etinylestradiol 20mcg

Vem kan köpa den?

De flesta kvinnor mellan 18 och 35 år kan köpa denna Femodette online om de vill förebygga graviditet och behandla akne, polycystiskt äggstockssyndrom och hirsutism.

Det är väldigt viktigt att informera din läkare eller apotekspersonal vilka läkemedel du redan använder, även de som köpts utan recept, innan du börjar ta detta läkemedel. På samma sätt, kolla med din läkare eller läkare innan du tar några nya mediciner för att säkerställa att kombinationen är okej.

Vad är Femodette p-piller?

Femodette är ett kliniskt bevisat kombinerat monofasiskt preventivmedel som kvinnor kan köpa online för att förhindra graviditet, reglera perioder och lindra tunga perioder. Femodette p-piller innehåller de aktiva ingredienserna etinylestradiol och gestoden och tas oralt en gång dagligen i 21 dagar (följt av en sju dagars paus) i form av en 20 mg / 75 mikrogram tablett.

Femodette p-piller erbjuder över 99% effektivt preventivskydd när de tas korrekt. Även om individer köper denna medicin huvudsakligen för preventivmedel, har denna medicin visat sig behandla akne, polycystiskt äggstockssyndrom och hirsutism samt regleringsperioder och gör dem lättare och mindre smärtsamma. Eftersom dessa tabletter levererar samma dos av hormoner under menstruationscykeln sänker risken för humörsvängningar under hormonella fluktuationer. Det rekommenderas att försöka ta p-piller samtidigt Detta kommer att hjälpa till att komma ihåg att ta det och göra det mer effektivt.

Hur fungerar Femodette p-piller?

Dessa preventivmedel är en typ av hormonellt preventivmedel, annars betraktas som “p-piller” eller kombinerat oralt p-piller. De innehåller 2 aktiva ingredienser, gestoden och etinylestradiol. Dessa ingredienser är syntetiska former av de naturligt förekommande kvinnliga könshormonerna, progesteron och östrogen.

Kombinerade orala preventivmedel som Femodette-arbete genom att överdriva en regelbunden menstruationscykel. Under en regelbunden menstruationscykel varierar könshormonnivåerna i varje månad.

Dessa p-piller förhindrar graviditet på tre sätt. De tjocknar slemhinnan i livmoderhalsen, vilket gör det nästan omöjligt för spermier att nå livmodern. De hindrar ägg från att släppas av äggledarna, vilket innebär att det inte finns något för att sperma ska gödsla. Slutligen stannar Femodette-p-piller livets mage från förtjockning, så om ett ägg skulle befruktas skulle det inte kunna implantera sig i livmodern och utvecklas.

Hur man tar Femodette p-piller

Du ska ta ett 75mcg / 20mcg Femodette p-piller varje dag under en 21-dagarsperiod. Efter den här tiden har du en sju dagars paus från att ta piller, under vilken du fortfarande är skyddad mot graviditet om du har tagit dem rätt. Du kommer vanligtvis att uppleva ett utblodsblöda under den fjärde veckan, vilket helt enkelt är att din kropp avtar den reducerade livmoderförekomsten på sitt naturliga sätt.

Om du saknar en eller två piller kommer du fortfarande att vara skyddad mot graviditet, men du måste ta det sista missade p-pellet så snart du kommer ihåg och fortsätt med förpackningen som vanligt. Om du glömmer att ta tre eller flera tabletter, är du inte längre skyddad så att du måste använda en annan preventivmedel i sju dagar. För att komma tillbaka på rätt spår måste du ta det sista p-piller du missade så snart du kommer ihåg, kasta de andra saknade i kassen och fortsätt med förpackningen. Om du saknar flera tabletter under den tredje veckan i ditt paket ska du köpa och börja omedelbart ett nytt paket Femodette p-piller.

Femodiga försiktighetsåtgärder

De flesta kvinnor mellan 18 och 35 år kan köpa denna Femodette online om de vill förebygga graviditet och behandla akne, polycystiskt äggstockssyndrom och hirsutism.

Det finns ett brett utbud av villkor som kan hindra dig från att kunna köpa dessa tabletter. Dessa inkluderar en existerande eller historia av hjärtsjukdomar, högt blodtryck, depression, migrän, diabetes, fetma, gallsten och gulsot. Det är viktigt att du diskuterar din medicinska historia med en läkare, så de kan vara säkra på att det är säkert för dig att ta denna behandling.

Om du upplever kräkningar inom 2 timmar efter att ha tagit ett piller kan det inte ha absorberats fullständigt i blodet. Det rekommenderas att ta ett annat piller så snart du känner dig tillräckligt bra och ta din nästa tablett vid vanligt bruk. Detta bör skydda dig från graviditet.

Femodette biverkningar

Alla receptbelagda läkemedel kan orsaka biverkningar, och detsamma gäller för Femodette p-piller. Om du upplever biverkningar blir de oftast mildare med tiden då din kropp anpassar sig till hormonerna. De vanligare rapporterade biverkningarna kan innefatta illamående, viktförändringar, vätskeretention, depression, minskad libido och tröst. Vilken typ av hormonell preventivmetod kan orsaka biverkningar, men dessa bör bli milda när tiden går när din kropp anpassar sig till hormonbalansen, om de ens inträffar alls.

Så här köper du Femodette p-piller online

Om du letar efter att framgångsrikt förhindra graviditet och lätta din smärta i tiden kan du köpa Femodette kombinerade monofasiska preventivmedel piller online i en dos av 75mcg / 20mcg från vår webbplats. Du kan fortsätta med denna order efter att ha fyllt i en snabb och konfidentiell online-konsultform. När en av våra registrerade läkare i Storbritannien godkänner din beställning kommer den att skickas till vårt registrerade apotek i Storbritannien som kommer att skicka din medicin innan den skickas till dig via vår kostnadsfria leveransservice nästa dag. Du kan också vara berättigad till leverans på samma dag om du bor i ett London-postnummer.

Alla våra läkemedel på webbplatsen levereras diskret i vanliga, sabotagefria polyetenkorgväskor. Vårt märke kommer inte att synas någonstans på paketet när det levereras till dig. Detta kommer att se till att din integritet upprätthålls.