Köpa Microgynon med klarna, Microgynon recept pris, Microgynon säljes på nätet

Microgynon

Köp Microgynon 30 kombinerat piller utan läkarmottagning

Microgynon 30 är en monofas oral preventivbehandling som är mer än 99% effektiv för att förhindra graviditet. Som ett kombinerat piller innehåller Microgynon både syntetiskt östrogen och progesteron för att förändra kroppens naturliga cykel för att undvika befruktning, och kan även användas av kvinnor med endometrios för att hantera symtom.

Du kan köpa Microgynon online från vår webbplats i antingen en tre månaders eller sex månaders dosering beroende på vad du föredrar. Genom att beställa ditt preventivmedel på nätet, undviker du bortkastad tid och bokar ett möte för en upprepad recept på det kombinerade p-piller. Om du behöver Microgynon snabbt, kommer alla beställningar som placeras före kl. 16.30 nästa dag, eller samma dag för London postnummer.

99% effektiv för att förhindra graviditet Hanterar symptomen på endometrios Ledsvarar PMS-symtom som kräkning Snabb omarrangörs service med nästa dag leverans

Vad är Microgynon?

Det kombinerade p-piller, vanligtvis kallat p-piller, är en av de mest populära och tillförlitliga metoderna för kvinnor som vill skydda sig mot graviditet. Som ett kombinerat piller innehåller Microgynon 30 både syntetiskt östrogen och progesteron för att manipulera en kvinnas naturcykel. De aktiva ingredienserna i Microgynon är etinylestradiol och levonorgestrel, som arbetar för att åsidosätta din cykel för att förhindra uppfattningen.

Microgynon-preventivmedel har andra fördelar, med undantag för deras primära syfte att sluta graviditet. Du kan ta Microgynon i samband med dess användning av preventivmedel samt dessa fördelar. Du kan också ordineras Microgynon för att hjälpa till med följande fördelar utan att behöva använda den som preventivmedel:

  • Leda kramper och smärta orsakad av din period
  • Ljusar ett stort flöde
  • Regulerar månadens tid
  • Minskar PMS-symtom

Microgynon 30 piller är också föreskrivna för att hjälpa kvinnor med endometrios (där cellerna onormalt växer på organ utanför livmodern).

Dessutom, som ett monofasiskt kombinerat piller, innehåller Microgynon samma nivå av ingredienser i varje tablett, vilket betyder att du kan ta dem i vilken ordning som helst över 21 dagar.

Hur fungerar Microgynon?

Microgynon-preventivpiller arbetar huvudsakligen genom att förhindra ägglossning (frisättning av ägg). Det är därför många kvinnor upplever mindre smärta under sina perioder när man tar p-piller, eftersom din kropp inte går men den vanliga ägglossningscykeln, och den stöds av syntetiska hormoner. Blödningen som du upplever är din kropps sätt att naturligt avlägsna preventivhormonerna och liknar en period men kallas tekniskt en utblodsblod. Om inget ägg släppts finns ingen graviditet.

Förutom att förhindra ägglossning ökar Microgynon-piller också viskositeten hos livmoderhalsvätskan, vilket gör den för tjock för att spermierna går igenom för att komma in i livmodern mot ägget i den osannolika chansen att man släpps ut. Dessa preventivpiller hindrar också livmoderfoder från att bli tjock nog för att låta ett ägg växa inuti och fästa vid livmodern.

Detta är en tredubbel metod som är över 99% effektiv när den används korrekt och erbjuder de extra fördelarna som anges ovan.

Hur man tar Microgynon?

Det kombinerade pillret är så populärt som det är lätt att ta. Tabletterna är små och kan sväljas med eller utan mat, men de måste tas konsekvent över 21 dagar. Om du saknar mer än ett p-piller i varje 21-dagspaket, kommer det att minska läkemedlets effektivitet och kräver ytterligare preventivmedel mot preventivmedel, till exempel kondom, eller förebyggande av preventivmedel om du redan har haft sex.

  • Du tar Microgynon 30 piller som ett 21-dagars preventivmedel
  • Microgynon ska tas samtidigt för dessa 21 dagar
  • Detta följs av en sju dagars paus innan du börjar din nästa kurs
  • Du kommer att uppleva en uttagningsblod som liknar en period

Under sju dagars pilleruppehåll medan du tar Microgynon, kommer du fortfarande att vara helt skyddad mot graviditet. Dessa tabletter kommer i kalenderpaket för att hjälpa dig att hålla reda på de du tar dagligen.

Det kan ge dig omedelbart skydd om det tas vid rätt punkt i din cykel; Denna tidsperiod är mellan den första och femte dagen som din period är planerad att starta. Om du tar det senare i din cykel, tar det bara sju dagar innan du är helt skyddad mot uppfattningen. Du bör använda kondomer eller undvika sex under dessa sju dagar.

Vad händer om jag saknar ett piller?

Missa ett piller är ett vanligt scenario, men detta kan minska Microgynons effektivitet. Om du saknar ett piller i varje 28-dagars p-piller kommer du att förbli skyddad, men mer än en minskar skyddet. Vänligen se vår kombinationssida för mer information om vad du ska göra om du saknar ett piller.

Mikrogynondoser

Microgynon kommer i en dos som kan köpas från vår webbplats. Eftersom detta kombinerade piller är monofasikt innehåller varje tablett samma mängd ingredienser. Det betyder att du kan ta pillerna i en annan ordning till det märkta blisterpaketet, men många kvinnor följer dagarna som är markerade för att hålla spåret lätt.

I varje Microgynon tablett finns det 150mcg levonorgestrel (syntetiskt progesteron) och 30mcg etinylestradiol (syntetiskt östrogen), därmed namnet “Microgynon 30”.

Microgynon 30 kan också komma i form “Microgynon 30 ED” som innehåller 28 tabletter i varje p-pack – 21 aktiva tabletter som är kräm eller beige i färg och sju vita inaktiva tabletter. Detta kan vara praktiskt för kvinnor som vill ha ytterligare hjälp vid att komma ihåg att ta varje piller.

Försiktighetsåtgärder för Microgynon

De flesta kvinnor över 18 år kan använda Microgynon-piller för preventivmedel, men det finns vissa hälsoförhållanden och mediciner där användning av p-piller är förbjuden. Du bör se till att du nämner några mediciner du tar och annan viktig information om din hälsa under ditt online-samråd.

Du ska inte använda Microgynon piller om du är gravid, tror att du är gravid eller om du ammar. Det är inte heller rekommenderat att du använder denna medicin om du nyligen har upplevt oförklarlig vaginal blödning, en historia av cirkulationsproblem, hjärtproblem eller stroke.

Microgynon-biverkningar

Antikonception är i allmänhet väl tolererat, och Microgynon är en populär version av det kombinerade preventivsystemet, men vissa tenderar att vara känsligare för sina aktiva ingredienser.

Om du använder Microgynon för första gången kan du uppleva några svaga biverkningar som vanligtvis försvinner inom några dagar. Om biverkningarna inte försvinna under de första tre månaderna finns det många andra alternativ du kan försöka. Detta kan vara ett kombinerat preventivmedel med en annan kombination av ingredienser eller minipillen som innehåller bara progesteron. Det finns också alternativ som vaginalringen, preventivplåstret eller injektionen. Din läkare kommer att kunna ge dig råd om det bästa preventivmedelet för dig.

Några av de vanligaste biverkningarna av Microgynon-p-piller är illamående och kräkningar, huvudvärk eller migrän, bröstmjukhet eller utvidgning, viktförändringar, vätskeretention, vaginal tröst och förändring i menstruationsblödningar.

Var kan jag köpa Microgynon online?

Om du vill köpa Microgynon piller online kan du göra det säkert och bekvämt från vår webbplats i antingen en tre månadersdos eller en sexmånadersdos.

Med någon medicin i Storbritannien behöver du få ett recept som garanterar att det är säkert för dig att använda. På vår hemsida tillhandahåller vi detta genom ett gratis online konsultation vid beställning. Våra läkare behöver information om din hälsa innan de kan ge recept på Microgynon. När du har utfärdats, skickas ditt recept direkt till vårt apotek, där det kontrolleras och fylls av ett registrerat apotek. Du kan beställa ditt föredragna preventivmedel online utan att flytta från din plats och få det levererat direkt till den adress du vill ha. Med beställningar som gjorts före kl. 16.30 får du din medicin nästa dag (gratis leverans) eller samma dag för London postnummer.