Köpa Levonelle med klarna, Levonelle recept pris, Levonelle säljes på nätet

Levonelle

Köp morgon efter piller Levonelle online med gratis samma dag och leverans nästa dag

Levonelle är ett akut preventivmedel – annars kallat morgon efter piller – vilket har hjälpt miljontals kvinnor att förhindra en oplanerad graviditet. Levonelle arbetar i upp till tre dagar efter oskyddad sex och är 95% effektiv om den tas inom de första 12 timmarna efter oskyddad samlag. För att köpa Levonelle online i Storbritannien, avsluta först ett snabbt samråd för våra läkare att godkänna. När du är godkänd skickas din order till apoteket. Om du beställer före kl. 16.30 får du den nästa arbetsdag gratis, eller samma dag för postnummer i London. Hela processen på vår webbplats är helt konfidentiell.

Upp till 72 timmar efter kön Upp till 95% effektiv En lätt att ta tablett Gratis leverans nästa dag

Vad är Levonelle?

Levonelle är en tablett som kan tas upp till 72 timmar efter oskyddad sex för att förhindra graviditet. Det är upp till 95% effektivt att göra det, men effektiviteten minskar efter tiden.

Levonelle, eller “morgon efter piller”, kan tas upp till tre dagar efter samlag för att förhindra att bli gravid. Ju tidigare du tar medicinen, desto mer sannolikt är det att arbeta:

  • 95% effektiv under de första 12 timmarna efter oskyddad sex
  • 85% effektiv under 12-24 timmar efter oskyddad sex
  • 75% effektiv under 24-48 timmar efter oskyddad sex
  • 58% effektiv under 48-72 timmar efter oskyddad sex

Fördelarna med Levonelle är att förhindra graviditet efter oskyddad sex och bör inte betraktas som en långsiktig preventivmetod, och det rekommenderas inte att använda morgon efter p-piller inom samma 28-dagars menstruationscykel.

Varför är Levonelle effektiv i 72 timmar?

Hela utvecklingen från befruktning till implantering i livmodern kan ta upp till tre dagar, varför Levonelle endast kan förhindra att graviditet uppstår i upp till 72 timmar efter oskyddad samlag. Ju snabbare du tar det efter oskyddad samlag, desto effektivare blir det.

Hur fungerar Levonelle?

Under menstruationscykeln frigörs ett moget ägg från äggstockarna. När detta händer producerar äggstocken progesteron, ett kvinnligt könshormon som förhindrar frisättning av ytterligare ägg. Levonelle One Step huvudämne, levonorgestrel, trickar kroppen på att tro att ovulation redan har inträffat genom att man producerar höga nivåer av syntetiskt progesteron. Produktionen av detta hormon förhindrar frisättning av ytterligare ägg från äggstockarna. Detta är en liknande metod för kombinerade piller och mini piller.

Levonorgestrel förtorkar också det naturliga slem i livmodern, vilket gör det svårare för spermier att komma in i livmodern genom skeden. Ju mindre chans att spermierna måste överleva eller nå livmodern, ju mindre sannolikt är det att ägget kommer att befrukas.

Uppskattningar visar att 84 procent av graviditeterna kommer att stoppas om denna födelsekontrollmetod tas inom 72 timmar efter oskyddad samlag. P-piller är effektivare när du slutar graviditeten, ju tidigare du tar det, vilket betyder att det är viktigt att ta det så snart som möjligt efter oskyddad samlag, i motsats till att du fördröjer den till tredje dagen.

Hur man tar Levonelle

Levonelle kommer i form av en tablett som ska tas med eller utan vatten så fort du får det. Effoniteten hos Levonelle kommer att minska med tiden.

Denna morgon efter piller kan tas på något stadium av menstruationscykeln. Om du redan tar p-piller, borde du fortsätta att göra det eftersom det här nödläget kan användas en gång under en enda menstruationscykel. Ett barriärmedel som kondom rekommenderas fortfarande för användning när du har sex för att försäkra dig mot graviditet tills nästa cykel börjar.