Köpa Lisinopril med klarna, Lisinopril recept pris, Lisinopril Säljes på nätet

Lisinopril

Köp Lisinopril ACE-blockerande tabletter för att sänka högt blodtryck

Lisinopril, även känd som Zestril, fungerar som en ACE-blockerare för att effektivt sänka blodtrycket i en enda daglig dos. Det kan också hjälpa till med symtom på hjärtsvikt och kan förbättra överlevnadsgraden hos patienter som upplevde hjärtsvikt efter hjärtattack.

 

Du kan köpa Lisinopril online på vår webbplats utan att behöva besöka din läkare för konsultation och recept. Vår personliga och rekommenderade dos av Lisinopril kommer att levereras till din adress samma dag om du bor i London och lägger din beställning före 16.30. Om du beställer efter denna tid eller bor utanför London kommer den att levereras nästa dag. På vår webbplats betalar du bara för din medicin, vilket innebär recept och leverans är gratis i Storbritannien.

 • Sänker blodtrycket
 • Hjälper med symtom på hjärtsvikt
 • Kopplar av blodkärlen för att möjliggöra enklare blodflöde
 • Tillgängliga doser på 2,5 mg, 5 mg, 10 mg eller 20 mg

Vad är fördelarna med Lisinopril?

Lisinopril arbetar för att effektivt sänka blodtrycket, i en enda daglig dos. Detta kan bidra till att minska risken för patienter om deras blodtryck är farligt högt och de riskerar stroke eller hjärtinfarkt. I dessa fall rekommenderas Lisinopril tillsammans med olika livsstilsförändringar. Lisinopril har också visat sig vara framgångsrikt vid behandling av patienter med symtom på hjärtsvikt.

När blodtrycket är högt visar det att hjärtat måste arbeta hårdare för att pumpa blodet runt kroppen och leverera väsentliga näringsämnen till vitala organ. Det har inga symtom förrän ett associerat hälsoproblem uppstår. Det är lätt att kontrollera med en icke-invasiv manchett för att mäta trycket som tar en minut eller två. Om avläsningar tas vid olika tidpunkter på dagen och visar sig vara konsekvent höga, är det ett varningsskylt om att åtgärder måste vidtas för att sänka den.

Hur fungerar Lisinopril tabletter?

Kroppen har naturliga föreningar som styr blodtrycket och en sådan förening är angiotensin II, som produceras som ett resultat av det angiotensinkonverterande enzymet (ACE). Angiotensin II orsakar blodkärl.

Lisinopril hämmar ACE så att det ger mindre angiotensin II. Detta minskar dess förminskande effekt på blodkärl, vilket gör att blodet kan flöda mer fritt inom kärlen. Följaktligen lägger detta mindre belastning på hjärtat så att det inte behöver fungera lika hårt. Det är också därför det är så effektivt att hjälpa människor med hjärtsvikt.

Vem kan ta det?

Du kan bara köpa Lisinopril tabletter från vår webbplats för att minska blodtrycket. Vi tillhandahåller också vår service till personer över 18 år. Om du redan använder det till ett annat syfte är det bättre att tala med din läkare om ditt recept.

Vem kan inte ta det?

Du ska inte köpa Lisinopril tabletter om du är gravid. Om du behöver behandling för högt blodtryck under graviditeten är det bäst att kontakta din läkare omedelbart för råd. Om du har diabetes eller njure, lever, hjärta eller bindvävssjukdom, kan du behöva antingen använda nedsatt dos av denna medicin eller föreskrivas som alternativ.

Du bör också se till att du nämner mediciner som du använder, oavsett om det är receptfritt eller i disken, när du slutför ditt online-konsult, eftersom det kan påverka huruvida du kan ta denna behandling på ett säkert sätt.

Hur tar du Lisinopril tabletter?

Att ta Lisinopril för behandling av högt blodtryck är väldigt okomplicerat, och en läkare brukar rekommendera att du tar en 2,5 mg, 5 mg, 10 mg eller 20 mg tablett med ett helt glas vatten. Normalt är startdosen för denna behandling 10 mg, som sedan kan justeras beroende på ditt tillstånd. Varje tablett kan tas med eller utan mat och många väljer att ta tabletten strax innan sängen, speciellt när behandlingen påbörjas.

Om du saknar en dos ska du ta det så snart du kommer ihåg om det inte är nära när nästa dos är förfallet. Ta aldrig två tabletter samtidigt.

Innan du köper Lisinopril online på vår webbplats bör du först läsa tillverkarens anvisningar, vilka finns tillgängliga längst ner på denna sida före inköp och levereras också med Lisinopril-tabletterna. Detta ger dig mer information om medicinen än den översikt som finns på denna sida.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar med denna medicinering är en möjlighet, men de påverkar inte alla. De vanligaste effekterna är lumthet, svimning, trötthet, snabb viktökning och en skillnad i hur ofta du urinerar.

Mer allvarliga biverkningar är allergiska reaktioner, yrsel, sömnighet, illamående, diarré eller mild hudklinga, men lyckligtvis är dessa extremt sällsynta. Tala omedelbart till din läkare om du upplever några allvarliga eller störande biverkningar.

Användning av andra läkemedel

Om du tar andra läkemedel är det ytterst viktigt att du är helt ärlig och öppen om detta under ditt online-samråd. Detta inkluderar läkemedel som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt rekommenderar vi att du konsulterar din läkare eller apotekspersonal innan du tar några nya läkemedel när du tar den här. Dina läkare eller lokala apotek kan ge dig råd om vilka läkemedel som kommer att ha en negativ påverkan på din kropp när du samarbetar med Lisinopril.

Följande läkemedel kan interagera med detta läkemedel:

 • Acetylsalicylsyra
 • Allopurinol
 • Amilorid
 • Glyceryltrinitrat </ li>
 • Heparin
 • Insulin
 • Litium
 • Prokainamid
 • Natriumurotiomalat
 • Spironolakton
 • Triamteren

Kan jag köpa Lisinopril tabletter online?

Du kan köpa Lisinopril säkert och säkert från vår webbplats. Vi tar patientens säkerhet väldigt seriöst och det är därför vi ber att när du köper Lisinopril kompletterar du en online konsultationsblankett. Det ska inte ta för lång tid, men den information du lämnar kommer att ge våra läkare viktig information om din lämplighet för denna behandling. All din information kommer att behandlas med gottfinnande och när en av våra läkare har fattat ett beslut kan receptet godkännas eller inte. Om det är kommer det att skickas direkt till vårt apotek, där det kommer att dispenseras, säkert packas och levereras för leverans över natten. Om Lisinopril tabletter inte är rätt för dig kan vår läkare erbjuda ett alternativ eller kontakta dig för att verifiera eventuell otydlig information.

Observera att tillverkaren av Lisinopril kan skilja sig från den som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.