Köpa Logynon med klarna, Logynon recept pris, Logynon säljes på nätet

Logynon

Logynon triphasic kombinerade piller tillgängliga online

Logynon är ett triphasiskt kombinerat piller, vilket innebär att det ger dig preventivskydd på ett sätt som naturligt efterliknar din cykel.
Logynon piller följer din kropps naturliga hormonella förändringar närmare, vilket minskar risken för att utveckla humörrelaterade biverkningar.

  • Är mer än 99% effektiv för att förhindra graviditet
  • Hjälper behandla premenstruella symtom och endometrios
  • Triphasic preventivmedel, vilket minskar risken för biverkningar
  • Fungerar med aktiva ingredienser levonorgestrel (50mcg / 75mcg / 125mcg) och etinylestradiol (30mcg / 40mcg / 30mcg)

Vad är Logynon?

Logynon (Logynon ED) är ett kliniskt beprövat p-piller som kvinnor kan köpa online när man ser till att säkerställa och effektivt förhindra graviditet. Detta triphasiska kombinerade piller innehåller de aktiva ingredienserna etinylestradiol och levonorgestrel och tas en gång om dagen i form av en 50mcg / 30mcg tablett. Logynon kallas triphasic eftersom det fungerar på tre sätt för att effektivt förhindra graviditet. Detta ger dig bästa möjliga chans att undvika uppfattning under oskyddad sex.

Vad är fördelarna med Logynon?

Logynon piller ger mer än 99% effektivt preventivskydd, vilket innebär att om du tar dem på rätt sätt behöver du inte använda en extra preventivmetod, om du inte väljer det. Detta låter dig njuta av sex utan avbrott. Logynon levererar också din kropp med en mer naturlig nivå av hormoner, i sync med din cykel, vilket gör det mindre sannolikt att orsaka biverkningar, som stämningsförändringar och huvudvärk.

Logynon ED antikonceptionspiller kan också tas som en effektiv och kliniskt beprövad behandling för endometrios, vilket är ett tillstånd som gör att celler i livmodern växer utanför livmodern på andra celler. Kvinnor kan också använda Logynon-piller för att avsevärt lindra obekväma premenstruella symtom och föreskrivs även för kvinnor som arbetar med smärtsamma, oregelbundna eller tunga perioder.

Hur fungerar Logynon p-piller?

Den dagliga dosen hormoner som levereras till kroppen via p-piller innehåller en syntetisk östrogen (etinylestradiol) och ett syntetiskt progestogen (levonorgestrel) och förhindrar graviditet genom att din kropp tror att ägglossningen redan har inträffat. Det innebär att ett ägg inte släpps ut och ditt livmoderfoder förstärker inte för att ett ägg ska fästa sig och växa. Det ökar också tjockleken på livmoderhalsen slem så att spermier inte kan passera och nå ett ägg.

Hur tar man Logynon piller?

Logynon (Logynon ED) är ett triphasiskt piller, så varje 21 dagars pillerremsa innehåller tre olika färgade tabletter, vardera innehållande en något annorlunda dos av de aktiva ingredienserna. Börja med att ta den ljusbruna tablettmarknaden som 1 på den första dagen i din period. Detta ger dig omedelbar omslag.

Efter att du har tagit Logynon i 21 dagar har du en sju dagars paus innan din nästa cykel startar, där din kropp kommer att ta bort de preventiva hormonerna från ditt system, även om en uttagningsblödning liknar din period. Under pausen blir du fullständigt skyddad om du har tagit alla tabletterna i rätt ordning under 21 dagar.

Varje pillerremsa har sex ljusbruna tabletter (30 mcg etinylestradiol och 0,050 mg levonorgestrel), fem vita tabletter (40 mcg etinylestradiol och 0,075 mg levonorgestrel) och tio ocher tabletter (30mcg etinylestradiol och 0.125mg levonorgestrel).

Vad är biverkningarna?

Biverkningar är ovanliga vid användning av denna födelsekontrollmetod, men om de uppstår är de mest milda i naturen och kommer att försvinna när din kropp har anpassat sig till de nya preventivhormonerna. De vanligaste biverkningarna är:

Viktförändringar, huvudvärk, illamående och menstruation
Dessa är ofta inte allvarliga och kan avstå eftersom kroppen blir van vid p-piller. Om någon av dessa effekter kvarstår eller blir obekväm eller om du upplever någonting mer allvarligt behöver du tala med din läkare.

Försiktighetsåtgärder vid användning av Logynon p-piller?

Om du är över 18 år, frisk och inte redan gravid eller ammar kan du ta Logynon-p-piller. Du ska dock inte använda Logynon p-piller om du är:

  • fetma (BMI 28 +)
  • som lider av vanliga migrän
  • som lider av livmoderhalscancer i bröstcancer
  • upplever oförklarlig vaginal blödning
  • lider eller har lider av hjärtproblem eller problem med blodkoagulering

Du bör inte ta Logynon p-piller med vissa typer av läkemedel. Därför är det viktigt att du nämner några behandlingar du använder, även om de är växtbaserade, i ditt online-samråd innan du beställer Logynon-p-piller.

Hur beställer du Logynon piller online?

Du kan köpa Logynon piller säkert här för att förhindra graviditet och lindra flera premenstruella symptom. Slutför helt enkelt vår gratis och konfidentiella online-konsultation som en del av din beställning.

När detta är klart kommer en av våra registrerade UK-läkare att granska det och skriva ut recept om du kan använda den här medicinen säkert. Vårt brittiska apotek skickar sedan det via vår kostnadsfria leveransservice nästa dag. Du kan också vara berättigad till leverans på samma dag om du bor i ett London-postnummer.