Köpa Mercilon med klarna, Mercilon recept pris, Mercilon säljes på nätet

Mercilon

Köp Mercilon p-piller för att förhindra graviditet

Mercilon är ett kombinerat preventivmedel som innehåller två aktiva ingredienser för att ge nästan 100% effektivt skydd mot graviditet.
Mercilon piller är ett bra alternativ för kvinnor som upptäcker att andra varianter av p-piller har fått dem att gå upp i vikt. Förutom att vara en effektiv preventivmetod används de också för att behandla premenstruella problem och innehålla en lägre dos östrogen jämfört med andra receptbelagda läkemedel.

 • Mer än 99% effektiv vid stopp av graviditeten
 • Kan hjälpa till att behandla andra premenstruella problem
 • Relativt låg dos östrogen jämfört med Marvelon
 • Varje p-piller innehåller desogestrel 150mcg och etinylestradiol 20mcg

Vad är Mercilon?

Mercilon är en receptbelagd behandling som ger skydd omedelbart när den tas på den första dagen i din period. Det har kliniskt visat sig vara nästan 100% effektivt för att förebygga oönskade graviditeter och eftersom det bara behöver tas en gång om dagen. Förutom att vara ett effektivt sätt att förebygga graviditet kan Mercilon också användas för att reglera perioder och minska premenstruella symtom.

Mercilon ordineras ofta som en alternativ preventivbehandling till Marvelon på grund av den lägre mängden östrogen. Detta minskar risken för att p-piller medfört viktökning. Varje p-piller innehåller 150mcg desogestrel och 20mcg etinylestradiol.

Vilka är fördelarna med att använda dessa preventivmedel?

Om det tas på den första dagen i din period ger Mercilon piller omedelbart skydd. Det är nästan 100% effektivt för att förhindra graviditet och är en av de mest praktiska metoderna, eftersom det bara behöver tas en gång om dagen. Dessutom kan detta preventivmedel bidra till att minska smärtan du upplever under din period och kan minimera smärtsamma före menstruationssymptom.

Detta preventivmedel är ett populärt alternativ till Marvelon, eftersom det innehåller en lägre dos syntetisk östrogen, vilket gör den mer lämplig för kvinnor som är känsliga för detta hormon. Risken för viktökning minskar också kraftigt, och vissa kvinnor kan till och med uppleva någon viktminskning medan de används.

Hur fungerar Mercilon piller?

De aktiva ingredienserna i Mercilon fungerar på tre olika sätt.

För det första stoppar ägglossningen, vilket innebär att ett ägg inte släpps för befruktning. Det stoppar livmodern från förtjockning nog för att ett ägg ska växa i det, om ett ägg ska släppas. Det förhindrar också att spermier kommer in i livmodern genom förtjockning av livmoderhalsen vätska

Hur tar du Mercilon p-piller?

Du kan köpa Mercilon online på vår hemsida i en dos av 150mcg / 20mcg per tablett i förpackningar om 63 och 126.

Innan du köper Mercilon online bör du läsa instruktionerna noggrant. De kommer att inkluderas i din medicinering och kan också laddas ned längst ned på denna sida. Nedan hittar du riktlinjer för hur du tar Mercilon:

 • Ta en tablett från och med den första dagen i din period för omedelbart skydd
 • Om du tar p-piller innan din period börjar börjar den att träda i kraft efter 7 dagar
 • Ta ett piller varje dag i 21 dagar
 • Ta en paus på 7 dagar, under vilken du fortfarande kommer att skyddas
 • Efter 7 dagars CV-behandling

Mercilon piller ger dig omedelbart preventivskydd om du tar det på första dagen i din period. Det kan tas upp tills dag fem av menstruationsblödningar. Om du tar detta preventivmedel efter den första dagen i din period måste du vänta sju dagar för att p-piller ska träda i kraft.

Försiktighetsåtgärder vid användning av Mercilon?

Du bör inte överväga att använda Mercilon p-piller om du är:

 • gravid eller amma som lider av lever
 • hjärt- eller cirkulationsproblem
 • allergisk mot något av de aktiva ingredienserna

För att försäkra dig om att vår läkare kan bedöma om du säkert kan använda Mercilon p-piller, bör du se till att du nämner all viktig medicinsk information och mediciner du använder under ditt gratis online-samråd.

Finns det några biverkningar?

De flesta receptbelagda läkemedel kan orsaka biverkningar för personer som inte är mycket toleranta mot ingredienserna den innehåller. Vissa kvinnor kan uppleva mycket milda Mercilon-biverkningar om detta är din första preventivmetod, men dessa effekter kommer att försvinna efter några dagar. De vanligaste biverkningarna är:

 • illamående
 • ömhet i bröstet
 • humörförändringar och genombrott blödning mellan perioder

Om du upplever något mer allvarligt, var vänlig och se till att du kontaktar en hälso-specialist så snart som möjligt.

Hur beställer du Mecilon p-piller online?

Mercilon piller är tillgängliga att köpa från vår webbplats när du har slutfört ett konfidentiellt online konsultation från. Denna form hjälper vår läkare att se till att behandlingen du valt är säker för dig att använda. Om godkänt kommer läkaren att utfärda recept som kommer att skickas till vårt registrerade apotek och sedan skickas för leverans över natten.

För att säkerställa att du alltid har tillgång till Mercilon för att hålla den effektiv kan du använda den kostnadsfria tjänsten för receptbelagd vår webbplats. Detta gör att du kan placera upp receptbelagda på nätet och få din medling innan du slutar. Varje beställningsvilja levereras i diskret, icke-märkt förpackning för din bekvämlighet.