Köpa Micronor med klarna, Micronor recept pris, Micronor säljes på nätet

Micronor

Köp Micronor (noretisteron) 350mcg p-piller online

Micronor är ett alternativ till “p-piller”, som ofta föreskrivs för kvinnor som är utsatta för biverkningarna förknippade med östrogen eller artificiellt östrogen.

Den aktiva substansen är noretisteron, en artificiell form av progestogen som fungerar på två sätt för att ge dig ett effektivt skydd mot befruktning.

  • Mycket effektiv och bekväm metod för hormonellt preventivmedel
  • Kan tas av kvinnor som ammar eller de som är äldre än 35
  • Innehåller den aktiva substansen noretisteron
  • Finns att köpa i en dos på 350mcg

Vad är Micronor p-piller?

Micronor (noretisteron) är ett preventivmedel som kvinnor kan köpa online för att säkert och framgångsrikt förhindra graviditet. Micronor piller tas oralt under 28 dagar i form av en 350mcg tablett.

Micronor ger dig omedelbart preventivskydd om du tar det på den första dagen i din period. Dessa mini-piller är mer lämpade för kvinnor som ammar, över 35 år och som röker, har hjärtproblem, har tidigare haft cirkulationsproblem eller har upplevt en ökning av blodtrycket när de tar “pillen”. Micronor p-piller är också lämpligt för kvinnor som inte kan ta piller innehållande syntetiskt östrogen, eftersom Micronor piller inte innehåller någon syntetisk östrogen. Om Micronor-p-piller tas korrekt, bör det ge en extremt hög skyddsnivå när graviditeten uppstår.

Hur fungerar Micronor p-piller?

Micronor p-piller fungerar på två sätt för att hjälpa dig att undvika att bli gravid. Den konstgjorda progestogenen i denna medicin orsakar slem i livmoderhalsen att förtjocka så att spermier inte kan komma igenom livmodern. Detta piller ändrar också det inre skiktet av livmodern så att ägg inte kan fästa sig och växa.

Hormonala preventivmedel kommer endast att förhindra graviditet om de tas regelbundet. Det är viktigt att du tar detta läkemedel samtidigt varje dag. När du börjar ta detta p-piller kan du behöva ta extra preventivmedel innan det börjar fungera. Du kan också behöva vidta extra preventivmedel i vissa situationer, till exempel om du saknar en dos med mer än 3 timmar om du tar andra läkemedel, t.ex. vissa antibiotika eller antikonvulsiva läkemedel, om du har diarré eller upprörd mage eller om du Har något medicinskt tillstånd som påverkar absorptionen av din medicin.

Hur man tar Micronor p-piller

Till skillnad från “p-piller” bör Micronor p-piller tas i hela 28 dagar av din cykel. Detta preventivmedel kommer i ett praktisk kalenderpaket, vilket gör det enkelt för dig att spåra om du har tagit ditt piller eller ej. Dessa piller ska inte tas mer än tre timmar senare än du brukar ta det, eftersom det kanske inte har samma preventivmedel.

För att säkerställa omedelbart preventivskydd ska detta preventivmedel tas på första dagen i din period. Det kan tas upp till dag fem av din period; Dock kommer ytterligare preventivmedel att krävas under de följande sju dagarna.

Mikronor försiktighetsåtgärder

Du kan köpa Micronor 350mcg p-piller online om du är över 18 år och inte har en historia av vissa sjukdomar eller sjukdomar. Vissa medicinska tillstånd kommer att hindra dig från att kunna köpa Micronor p-piller online, inklusive ett historiskt eller aktivt fall av cancer (särskilt endometrial eller bröstcancer), leversjukdom, diabetes, migrän eller menstruella oegentligheter (t.ex. oförklarlig vaginal blödning och missade perioder). Dessutom ska du inte köpa detta progestogen-bara piller (POP) om du för närvarande är gravid eller tror att du kan vara gravid.

Vi rekommenderar att du nämner alla tidigare eller aktuella hälsoförhållanden under ditt onlinekonsult, så vi kan se till att det valfria p-piller är helt säkert för dig att använda. Vissa läkemedel kan hämma effekten av detta p-piller, så det är viktigt att nämna några behandlingar som du för närvarande tar, inklusive receptfria eller receptbelagda läkemedel.

Micronor biverkningar

Precis som med “p-piller” kan Micronor-p-piller orsaka biverkningar hos vissa människor, medan andra kan använda den utan någon dålig effekt. Detta beror på din tolerans mot ingredienserna i ett visst preventivmedel. Vissa kvinnor kan uppleva biverkningar när de först börjar använda dessa p-piller, men det ska passera så snart din kropp har utvecklat en högre tolerans. Om biverkningarna av denna p-piller är för besvärliga kan du välja att beställa ett annat preventivmedel. De vanligaste biverkningarna kan eventuellt innehålla huvudvärk, migrän, illamående, viktökning och förändringar i din sexdrivning.

Hur köper du Micronor mini piller online?

Om du söker snabbverkande läkemedel för att framgångsrikt förhindra graviditet, är Micronor 350mcg p-piller tillgängliga att köpa online från vår webbplats. För att beställa denna medicin snabbt online, helt enkelt slutföra vårt gratis och konfidentiella online konsultation. Samrådet kommer att ställa frågor om din hälso- och sjukvårdshistoria och utvärderas av ett av vårt team av registrerade läkare i Storbritannien för att fastställa huruvida du kan använda den här preventivmetoden på ett säkert sätt. När din beställning är godkänd kommer din behandling att skickas ut från ett av våra registrerade apotek i Storbritannien via vår kostnadsfria leveransservice nästa dag. Om du bor i ett postnummer i London kan du vara berättigad till leverans på samma dag.

Alla våra mediciner levereras diskret i vanliga, sabotage-säkra polyetenkurvspåsar. Vårt webbplatsnamn kommer inte att skrivas någonstans på paketet när det levereras till dig.