Köpa NuvaRing med klarna, NuvaRing recept pris, NuvaRing säljes på nätet

NuvaRing

Förhindra graviditet med NuvaRing p-piller implantat

NuvaRing är en kombinerad preventivring som sätts in i slidan för att förhindra graviditet.
NuvaRing frisätter gradvis hormoner i ditt system, vilket påverkar din cykel för att hindra dig från att bli gravid och är nästan 100% effektiv.

 

  • Mjuk och flexibel ring som enkelt läggs in
  • Bara en ring som ska infogas varje månad
  • 99% effektiv mot begreppet
  • Tre månaders leverans tillgänglig för leverans nästa dag

Vad är NuvaRing?

NuvaRing preventivmedel mot preventivmedel ger bekvämt, nästan 100% effektivt preventivskydd. Den viktigaste fördelen med NuvaRing jämfört med andra former av preventivmedel är att den bara införs en gång i månaden, vilket innebär att du inte behöver komma ihåg att ta ett piller varje dag. En annan fördel med denna behandling är att syntetiska hormoner inte absorberas i blodet internt. Detta innebär att NuvaRing inte påverkar dig om du är benägen att biverkningar är förknippade med intagna tabletter.

NuvaRing, en gång insatt, kan förbli på plats i en månad innan du behöver byta och du kommer inte att kunna känna ringen. Det betyder att det sällan skapar några svårigheter med samlag och du kan glömma att du vet att du är helt skyddad.

NuvaRing är den enda vaginringen som är tillgänglig för beställning i Storbritannien och kan köpas på vår webbplats i en leverans på tre månader.

Hur fungerar NuvaRing?

De preventiva hormonerna i NuvaRing frigörs gradvis i ditt system dagligen, varför NuvaRing är känt som ett lågt dos hormonellt preventivmedel.

Vaginalringen fungerar på samma sätt som andra hormonella preventivmedel. Under din cykel hindrar hormonerna ägglossningen, vilket innebär att din kropp inte släpper ett ägg. Utöver detta förhindrar detta preventivmedel livmodern från förtjockning så att det i det mycket osannolika fallet blir ett ägg släppt, det kan inte bädda sig in i livmoderförekomsten.

Denna lilla ring släpper två kvinnliga könshormoner – progestogen och östrogen – kontinuerligt in i blodbanan. Dessa är samma hormoner som finns i p-piller och syntetiska versioner av hormonerna som frisätts naturligt i en kvinnas kropp. Därför är ringen mycket som en vaginal version av p-piller.

Ringen själv är konstruerad av plast. Den är transparent och är ungefär 54 millimeter, vilket motsvarar omkring 2,1 tum över. Den har ungefär samma mätningar i diameter som ett litet syltorka lock. En storlek är utformad för att passa alla.

De aktiva ingredienserna i NuvaRing är etinylestradiol respektive etonogestrel, östrogen respektive progestogen.

Hur man tar NuvaRing

Om du sätter in NuvaRing-antikonceptet på den första dagen i din period får du omedelbart omslaget. Du kan också infoga den mellan dag två och fem av din period, men då måste du vänta sju dagar för att den ska träda i kraft. Om du har sex under den här tiden är det viktigt att använda ytterligare barriärprevention (dvs kondomer) eller avstå från kön tills NuvaRing blir fullt effektiv. Om du har använt ett kombinerat preventivmedel under den senaste månaden, börja bara använda behandlingen den första dagen i dina sju pillerfria dagar.

  • För att använda medicinen, tvätta händerna innan du tar den ut ur sitt paket
  • Komprimera sedan det och kom till ett bekvämt läge
  • Tryck in ringen i slidan med ett finger tills det känns bekvämt
  • Du kan lämna varje vaginalring i tre veckor
  • Efter tre veckor kan ringen avlägsnas genom att haka den med pekfingret och dra ut det
  • Vänta sju dagar innan du sätter in den nya ringen på exakt samma tid som du tog den ut en vecka före

Konventionellt trodde man att antibiotika kan minska p-pillerens effekt och andra hormonella preventivmedel. Det finns dock stor tvivel om huruvida vardagliga antibiotika kan göra det. Ändå säger tillverkarens riktlinjer 2011 fortfarande att “preventivfel har rapporterats med antibiotika, såsom penicillin och tetracykliner”. Om du använder penicillin eller något annat antibiotikum, informera därför läkaren eller din sjukvårdspersonal om du behöver använda extra preventivåtgärder under resten av vaginalringen.

NuvaRing doser

Det finns bara en dos av NuvaRing och detta har kliniskt visat sig vara mycket effektivt för att förebygga graviditet. Varje ring innehåller 120mcg etinylestradiol och 15mcg etonogestrel.

Försiktighetsåtgärder för NuvaRing

Om du är en kvinna mellan 18 och 40 år borde du kunna använda denna behandling på ett säkert sätt. Det finns emellertid villkor eller mediciner som du inte kan använda vaginalringen. Du bör vara försiktig när du använder denna vaginalring om du har epilepsi. Ha en nära familjemedlem som har haft bröstcancer Eller om du har leverproblem eller Crohns sjukdom. Du ska inte använda denna medicin om du är allergisk mot huvudingredienserna, om du är gravid eller ammar, har en blodproppshistoria, har haft hjärtinfarkt eller om du får migrän. Epilepsimedicin, Johannesjurt, läkemedel mot HIV-infektioner eller vissa antibiotika kan påverka hur väl denna medicin fungerar, så det är viktigt att du nämner några underliggande hälsoförhållanden för mediciner som du tar under ditt online-samråd.

Se till att du inte lämnar din ring i över 3 veckor och glöm inte att byta ut den med en ny. Om du misslyckas med att följa dessa steg kommer du att få en verklig risk att bli gravid.

NuvaRing biverkningar

Biverkningar med NuvaRing är ovanliga, men de kan uppstå. Om du upplever biverkningar är dessa vanligtvis svaga i naturen och passerar när din kropp har blivit van vid preventivhormonerna. Därför rekommenderas det att hålla fast vid NuvaRing i tre månader innan de väljer att välja ett annat hormonellt preventivmedel.

De vanligaste biverkningarna är buksmärta, akne, viktökning, bröstsmärta, jästinfektioner eller smärtsamma perioder. Om du upplever något mer allvarligt eller om dessa effekter kvarstår, är det bäst att tala med din läkare.

Var kan jag köpa NuvaRing online?

Du kan köpa denna behandling online från vår sida om du är över 18 år. Eftersom det är en märkesvarig receptbelagd medicin, måste du slutföra ett gratis online konsultation för att hjälpa våra läkare att se till att detta är rätt val av preventivmedel för dig. Detta är obligatoriskt för alla receptbelagda läkemedel i Storbritannien, oavsett om du beställer preventivmedel i person eller online.

Vi tillhandahåller en allomfattande tjänst på vår webbplats vilket betyder att du bara köper medicinen och vi kommer att inkludera konsultation, recept och leverans gratis. På beställningar som gjorts före 16.30 får du NuvaRing nästa dag, eller samma dag för London postnummer.

Observera att denna behandling endast är tillgänglig i tre månaders leverans från vår webbplats, eftersom den endast kan lagras vid rumstemperatur i upp till fyra månader, varefter det kräver kylning.