Köpa Premarin med klarna, Premarin recept pris, Premarin säljes på nätet

Premarin

Premarin HRT-tabletter för menopausala symptom

Premarin är en behandling med hormonell ersättningsterapi som kan hjälpa till att behandla och minska symptomen på klimakteriet hos kvinnor.
Det fungerar genom att använda konjugerade östrogener för att förhindra osteoporos och fungera som ett hormonbyte hos kvinnor som saknar tillräcklig östrogen i kroppen.

  • Hjälper symptom på klimakteriet, som heta fläckar och vaginaltörhet
  • Förhindrar osteoporos vid postmenopausala hos kvinnor
  • Lämplig för kvinnor som har haft hysterektomi
  • Finns i 300mcg, 625mcg eller 1,25mg dagliga doser

Vad är Premarin?

Premarin är en form av oral medicin som innehåller konjugerade östrogener. Detta är en blandning av östrogener som förvärvas från naturliga källor. Östrogen är ett av de främsta kvinnliga könshormonerna som produceras av äggstockarna. Östrogen är nödvändigt för mycket utveckling i kvinnokroppen.

Klimakteriet orsakar störande symtom som heta blinkningar och vaginal torrhet, brännande och irritation. Denna medicin används för att göra dessa störande symptom toleranta. Andra användningar av denna medicin inkluderar förebyggande av osteoporos hos postmenopausala kvinnor och ersättning av östrogen hos kvinnor med ovariefel eller andra tillstånd som orsakar brist på naturlig östrogen i kroppen. Detta läkemedel kan också användas som en del av cancerbehandling hos kvinnor och män.

Premarin ska inte användas för att förhindra hjärtsjukdom eller demens, eftersom detta läkemedel faktiskt kan öka risken för att utveckla dessa tillstånd.

Vilka är fördelarna?

Premarins främsta fördelar är att det som en behandling med hormonell ersättningsterapi hjälper till att lindra symtom i samband med klimakteriet, inklusive vaginaltörhet, hetta, irritation och brännande. Det kan också användas för att minska risken för osteoporos (tunna svaga ben) om annan behandling har visat sig vara ineffektiv.

Hur fungerar Premarin?

Östrogen är ett kvinnligt hormon som produceras av äggstockarna. Äggstockarna producerar mindre östrogen när klimakteriet uppnås, vilket leder till menopausala symptom. Som en konjugerad östrogenmedicin fungerar detta läkemedel som ett östrogenersättningshormon för att hantera menopausala symptom.

Vem kan inte använda Premarin?

Premarin kan generellt användas när du börjar uppleva menopausala symtom, vilket för de flesta kvinnor är mellan 40 och 60 år. Helst bör det användas till din mitten av femtiotalet. Om du inte har haft en hysterektomi så är denna HRT inte lämplig. Om du är allergisk mot östrogen eller någon av ingredienserna i Premarin rekommenderas det att du inte tar denna medicin. Om du har en hjärtinfarkt Blot-koagulering, såsom trombos eller stroke; Leversjukdom eller dysfunktion; Onormal eller diagnostiserad vaginal blödning; Eller någon typ av historia med östrogenberoende bröst- eller livmodercancer ska du inte ta denna medicinering.

Hur tar du Premarin?

Premarin ska tas i olika doser beroende på vilken typ av tillstånd du vill behandla. För menopausala ändamål är den lägsta effektiva orala dosen vanligtvis ordinerad, vilket är 300mcg. De två högre doserna är 625mcg och 1,25mg. Tabletterna tas vanligen en gång dagligen. Konjugerade läkemedelstabletter som Premarin kan antingen tas kontinuerligt (helst fram till mitten av 50-talet) eller i en cykel (25 dagar på medicinen och 5 dagar före). Den rekommenderade dosen för kvinnor som lider av osteoporos är vanligen 625mcg eller 1,25mg dagligen kontinuerligt. Kvinnor som inte har tagit bort livmoderhalsen bör också ta denna behandling med ett progestogen (ett annat kvinnligt könshormon) för att skydda livmodern från de skadliga effekterna som orsakas av östrogen i 12-14 dagar varje månad av kvinnans cykel.

Det är viktigt att du tar medicinen enligt din läkare ordination. Om du saknar en dos ska du fortsätta att ta nästa dos som vanligt. Använd inte dubbel dos. På samma sätt måste du ha regelbundna kontroller med din läkare för att säkerställa att detta läkemedel är både säkert och effektivt för dig.

Dos Premarin orsakar biverkningar?

Som med alla läkemedel finns det potentiella biverkningar med Premarin. Vanliga biverkningar kan inkludera bröstsmärta, huvudvärk och magskramper. Även om det anses vara sällsynt kan allvarliga biverkningar inkludera, men är inte begränsade till, bröstsmärta eller smärta i armar eller axlar, svullnad i händer, ben eller fotor. Om du upplever något av dessa symtom rekommenderas att du omedelbart söker läkare.

Kan jag köpa Premarin online?

Du kan köpa Premarin online säkert och säkert från vår webbplats för behandling av menopausala symptom. Allt du behöver göra när du gör din beställning är en online och konfidentiell konsultform. Om Premarin visar sig vara lämpligt för dig baserat på denna information, kommer en registrerad läkare att godkänna denna behandling och utfärda recept för denna behandling. Receptet vidarebefordras till vårt registrerade apotek där det skickas via en kurir över natten.