Köpa Premique med klarna, Premique recept pris, Premique Säljes på nätet

Premique

Premique lågdos HRT-tabletter finns här

Premique och Premique Low Dose är hormonella ersättningsbehandlingar (HRT) som erbjuder effektiv lättnad från menopausala symptom.
De arbetar genom att använda de två hormonerna – konjugerade östrogener och medroxprogesteronacetat – för att ersätta de utarmade östrogenhalterna i kroppen.

  • En effektiv behandling för menopausala symptom
  • Kan behandla osteoporos efter klimakteriet
  • Lämplig för kvinnor som inte har haft en hysterektomi
  • Finns i 300mcg / 1,5mg dosering

Vilka är fördelarna?

När du börjar på klimakteriet minskar dina östrogenivåer. Detta kan leda till ett antal symtom, inklusive hettavlor, nattsvett och vaginaltørrhet. Premique och Premique Low Dose är effektiva behandlingar för hormonell ersättningsterapi som hjälper till att lindra symtomen på klimakteriet. Denna behandling kan också fungera för att sakta ner utvecklingen av osteoporos, vilket kan uppstå efter klimakteriet om annan behandling har visat sig misslyckad.

Hur fungerar Premique?

När klimakteriet närmar sig börjar en kvinna producera mindre östrogen, vilket resulterar i en ökning av östrogenblodnivåerna. Som ett resultat ger minskningen av östrogennivåer ett antal obehagliga menopausala symptom. Premique är en periodfri HRT, vilket innebär att du inte kommer att uppleva en månadslösning vid denna behandling.

Premique och Premique Low Dose innehåller två aktiva beståndsdelar, inklusive konjugerade östrogener, vilka fungerar som ett tillägg för bristen på östrogenivåer, vilket bidrar till att minska menopausala symptom. Den andra ingrediensen, medroxprogesteronacetat, fungerar som en progestogen. För kvinnor som inte har haft en hysterektomi kan ökning av östrogenivåer stimulera tillväxten av livmoderfoderet, vilket kan orsaka endometriecancer om livmoderns tillväxt är obestridlig. Inkluderingen av progesteron ingår för att motverka effekterna av östrogen på mageförekomsten, vilket minskar risken för cancer.

Vem kan inte använda Premique?

Premique kan användas när du börjar uppleva menopausala symptom, vilket för de flesta kvinnor är mellan 40 och 60 år, men denna behandling rekommenderas inte rekommenderas för användning efter mitten av femtiotalet. Om du är allergisk mot något av ingredienserna i detta läkemedel rekommenderas det att du inte tar denna medicin. Likaså om du för närvarande behandlas för eller har en historia av bröstcancer, cancer i livmodern eller östrogenberoende cancer, kommer du inte att ordineras denna behandling. Andra kontraindikationer inkluderar en historia av blodproppar, stroke, hjärtinfarkt, angina, leversjukdom eller problem med leverfunktionen. Oförklarlig vaginal blödning; Graviditet eller att tänka på att bli gravid amning; Och en historia av porpohyria och galaktosintolerans.

Hur tar du Premique?

Premique ordineras vanligtvis i den lägsta effektiva dosen för kortast möjliga tid i en 28-dagarspack. För båda HRT-doserna rekommenderas att du tar en tablett samtidigt, varje dag, utan mellanrum mellan förpackningar. Om du för närvarande inte tar en annan HRT eller tar en annan periodfri HRT, kan du när som helst starta ditt första paket med Premique. Om du byter från en HRT-medicin som fortfarande gör att du får en månatlig blödning rekommenderas det generellt att du startar denna HRT efter att du har avslutat din tidigare behandling.

Det är viktigt att du tar medicinen enligt din läkare ordination. Om du glömmer att ta en tablett ska du ta det så snart som möjligt. Om emellertid det missade pillret är mer än 12 timmar sent, rekommenderas att du hoppa över dosen som du missat och fortsätter att ta nästa dos vid vanligt bruk. Gör inte dubbel dos för att kompensera för det missade p-piller.

Hur kan detta läkemedel påverka andra läkemedel?

Det är av största vikt att vara helt öppen och ärlig när du diskuterar de läkemedel du tar under ditt online-samråd. Detta inkluderar läkemedel som köpts utan recept och växtbaserade läkemedel. På samma sätt rekommenderas att du konsulterar din läkare eller apotekspersonal innan du tar några nya läkemedel när du tar den här. Dina läkare eller lokala apotek kan ge dig råd om vilka läkemedel som kommer att ha en negativ påverkan på din kropp när du samarbetar med Premique.

  • Antiepileptiska läkemedel som karbamazepin, fenytoin, fenobarbital och primidon
  • Barbiturater som amobarbital
  • Nevirapin eller efavirenz för HIV-infektion
  • Proteashämmare för HIV-infektion, såsom ritonavir och nelfinavir
  • Rifamycin-antibiotika som rifabutin och rifampicin
  • Växtbaserade läkemedel St John’s wort (Hypericum perforatum)

Har Premique några biverkningar?

Liksom de flesta läkemedel Premique kan orsaka biverkningar, men inte alla som använder denna medicin kommer att utveckla dem. Biverkningar med denna medicin inkluderar, men är inte begränsade till, bröstsmärta, ömhet och bröstvårtutmatning; Muskel och ledvärk Viktförändringar och genombrott vaginal blödning eller spotting. Det är också möjligt att du kan uppleva allvarligare biverkningar, såsom förändringar i triglyceridnivåer och humör. Problem med hjärtat eller njurarna; Blodproppar och migrän. Om du är oroad över biverkningar, bör du kontakta din läkare eller en hälsovårdspersonal för råd. Det är viktigt att du alltid läser den medföljande patientinformationen innan du påbörjar behandling.

Hur kan jag köpa Premique?

Både Premique och Premique Low Dose HRT kan köpas på vår webbplats. För att beställa din beställning, fyll i en online konfidentiell konsultform. En registrerad läkare, som efter att ha bedömt ditt samråd och bekräftar att detta läkemedel är lämpligt, kommer att utfärda ett recept för denna behandling. Vårt registrerade apotek skickar sedan bort denna behandling och skickar den till dig med vår kostnadsfria leveransservice nästa dag.