Köpa Qlaira med klarna, Qlaira recept pris, Qlaira säljes på nätet

Qlaira

Beställa Qlaira 28 dagars kombinerade p-piller

Qlaira är ett 28-dagars p-piller som används för att ge ett effektivt skydd mot graviditeten vid över 99%. Det är multiphasiskt, vilket innebär att det är utformat för att efterlikna de förändrade hormonnivåerna i din naturliga menstruationscykel så nära som möjligt. Detta innebär att såväl som att vara en preventivmetod kan det också bidra till att reglera perioder som minskar blodflödet, smärta och andra associerade biverkningar av menstruation.

Du kan köpa Qlaira online på vår webbplats utan att behöva besöka din läkare för recept. Det kommer att levereras samma dag eller nästa dag om det beställts före 16.30 så att du kan börja medicinen direkt och vara helt skyddad.

  • Ändrar reproduktiv miljön för att ge nästan 100% skydd
  • Kan ge lättnad från smärtsamma perioder, oregelbundna perioder och humörförändringar
  • Tagen varje dag i din 28-dagars cykel
  • Använder estradiolvalerat (3mg / 2mg / 2mg / 1mg) och dienogest (2mg / 3mg)

Vad är fördelarna med Qlaira?

Den mest uppenbara fördelen med Qlaira-p-piller är att det är nästan 100% effektivt för att förhindra graviditet, om det tas korrekt. Andra fördelar inkluderar förmågan att minska flödet av tunga perioder och också göra dem mindre smärtsamma.

Denna födelsekontroll metod är en 28-dagars piller behandling, vilket innebär att det är utformat för att efterlikna de förändrade hormonnivåerna i din naturliga menstruationscykel så nära som möjligt. Detta är fördelaktigt eftersom det innebär att du är mindre benägna att uppleva skadliga biverkningar än med andra orala preventivmedel. Detta innebär också att sannolikheten för att du glömmer att ta Qlaira är lägre.

Du kan köpa denna preventivmedel online idag från vår webbplats genom att helt enkelt fylla i ett gratis online konsultation. Med vår lediga leverans nästa dag kan du beställa och ta emot ditt nya preventivmedel inom bara 24 timmar.

Hur fungerar det?

Qlaira innehåller två aktiva beståndsdelar som efterliknar östrogen och progestogen som kallas östradiol och dienogest. Varje månad kommer kvinnor i barnsålder att släppa ett ägg som ska befruktas i livmodern och se till att livmodern är redo för äggimplantation och befruktning. När cykeln slutar om ägget i livmodern inte är befruktat, går hormonnivån ner och livmoderns livslängd skjuts som en månadslösning (vanligen kallad en period).

Hormonerna i kombinerade orala preventivmedel som Qlaira-piller förändrar reproduktionssystemets miljö för att göra det nästan omöjligt för uppfattningen att inträffa. Det första sättet som detta uppnår är att hormonerna lurar kroppen för att tro att ägglossningen redan har inträffat, vilket innebär att ett ägg inte frigörs från äggstockarna. Dessutom görs cervical mucous tjockare så att spermierna inte kan röra sig till livmodern. Slutligen är livmoderfoderet tunnare, vilket innebär att om ett ägg skulle släppas och befruktas skulle det inte kunna fästa sig i livmoderväggen för att växa.

Vem kan och kan inte ta Qlaira?

Qlaira-p-piller är ett mycket säkert preventivmedel för majoriteten av kvinnor över 18 år. Det kommer dock inte att vara lämpligt för kvinnor som är gravid eller ammar eller rökare över 35 år. Detta är också fallet för personer med blodkärl, hjärta Eller leverproblem högt blodtryck; högt kolesterol; Diabetes eller en historia av migrän.

Denna medicinering ska inte tas i samband med vissa andra läkemedel, inklusive vissa antibiotika lugnande medel och läkemedel som används för att behandla epilepsi. Johannesjurt, griseofulvin och fenylbutazon är oförenliga med detta preventivmedel. Om du väljer att köpa detta preventivmedel online, kommer vi att använda ditt online-samråd för att bestämma din lämplighet för medicinen före inköp.

Hur tar du det?

Ett paket med Qlaira innehåller 28 piller, vilket innebär att ett piller ska tas varje dag, utan några raster alls i motsats till andra kombinerade preventivmedel. Du hittar fyra olika typer av aktiva tabletter som innehåller olika doser av hormoner:

  • Två mörkgula tabletter (3mg östradiol)
  • Fem ljusröda tabletter (2mg östradiol och 2mg dienogest)
  • 17 ljusgula tabletter (2mg östradiol och 2mg dienogest)
  • Två mörka röda tabletter (1 mg östradiol)
  • Två vita piller (inaktiva – inga hormoner)

De olika pillerna betyder att det är mycket viktigt att du tar alla piller i förpackningen i exakt ordning enligt vad som anges, med början på det första p-piller på dag en av din period. Du kommer att upptäcka att självhäftande remsor levereras med varje förpackning med Qlaira för att hjälpa dig att komma ihåg ordningen för att ta tabletterna.

Även om de två vita pillerna inte innehåller några aktiva beståndsdelar, är det fortfarande viktigt att ta dem som planerat. Detta är för att säkerställa att du kommer ihåg att ta varje piller regelbundet. Du kommer fortfarande att vara skyddad mot graviditet medan du tar dessa två piller.

Du kan köpa Qlaira online på vår hemsida i en dos av 3 mg som säljs i förpackningar om 84 och 168.

Finns det några biverkningar?

Upplever biverkningar när du tar Qlaira-p-piller är sällsynt, men det är alltid en möjlighet. Milda biverkningar kan inkludera illamående, akne, huvudvärk, buksmärtor, oregelbundna perioder, bröst- eller bröstvårtor, uppblåsthet och viktökning. Mer allvarliga biverkningar, som är ännu mer sällsynta, kan innefatta ryggsmärta, förstoppning, leverproblem, kraftig hårväxt och blodproppar.

Om några biverkningar gäller dig särskilt, eller om du upplever en allvarlig reaktion, ska du kontakta en kvalificerad vårdgivare.

Kan du köpa Qlaira online?

Om du väljer att köpa Qlaira online kan du göra det här på vår hemsida. Vi kan ge dig ett recept och skicka medicinen direkt till dig med gratis nästa dag leverans på beställningar som gjorts före kl. 13.30 runt om i Storbritannien. Om du bor i ett postnummer i London, kommer det att vara gratis leverans på samma dag så att du kan vara helt skyddad. Allt du behöver göra är att slutföra vårt online-samråd för att påbörja processen. Vår service är helt gratis, du betalar bara för medicinen, men ett samråd är viktigt i Storbritannien eftersom det utvärderas av en av våra läkare för att säkerställa att behandlingen du väljer kommer att vara säker och effektiv för dig. Alla preventivmedel är distriktet förpackade vilket betyder att du kan få dina Qlaira piller levereras var som helst.

För att vara säker på att du alltid har din medicinering, ger vår webbplats en kostnadsfri påminnelsestjänst och ännu snabbare reordering-plattform.