Köpa Seretide med klarna, Seretide recept pris, Seretide Säljes på nätet

Seretide

Köp receptbehandling online för att förebygga astma

Det finns 5,4 miljoner människor som för närvarande bor i Storbritannien med astma, vilket är ett hälsoproblem som orsakar andningssvårigheter, väsande andning och hosta. Det kan vara farligt om det lämnas obehandlat och för vissa utan medicinering kan det påverka sömn, motion och andra dagliga aktiviteter. Personer med astma tenderar att ha utlösare, inklusive stress, pollen, damm och päls som kan göra deras astmasymptom värre. En relieverinhalator kan hjälpa till att lindra en attack som det händer men i samband med en förhindrande inhalator kan frekvensen av astmaattacker kraftigt minskas eller förhindras helt. Du kan köpa Seretide online på vår webbplats utan att behöva besöka din egen läkare för recept.

 • Används för regelbunden behandling av astma
 • Kan användas som både en förebyggande inhalator och en inhalator för reliever
 • Valet av inhalator inkluderar en
 • Accuhaler eller Evohaler Tillgängliga doser varierar från 50mcg till 500mcg

Vad är Seretide?

Seretide är en förhindrande inhalator som innehåller två aktiva ingredienser för att skydda lungorna och luftvägarna för att hindra dem från att vara irriterad av allergener, kall luft och övning, vilket reducerar astmasymptomen. Detta kommer att stoppa frekvensen av astmaattacker och minska hur lång tid inhalatorn behöver användas. Den praktiska räknaren låter användarna veta när de löper lite på medicinen så att de vet att man behöver beställa en annan. Som en preventiv inhalator bör den användas regelbundet och inte under astmaanfall. För omedelbar astmaanfall bör du ha snabb aktiv reliever som Salbutamol.

Seretide finns som en evohaler som är en sprutkapslartyp och en ackuhaler som är ett inhalerat pulver. Valet av inhalator är nere till teknik och föredraget inte allvarligheten av astmasymtom.

Innan du kan köpa Seretide online måste du först fylla i en online-konsultform. Detta kommer att göra det möjligt för förskrivande läkare att säkerställa att medicinen är rätt för dig. När detta väl har kommit överens kommer din medicinering diskret och levereras till din adress samma dag om du bor i London och beställer före kl. 16.30. Om du bor utanför London eller beställer efter den här tiden kommer den att levereras följande dag utan kostnad.

Hur fungerar Seretide?

Seretide innehåller två aktiva substanser Salmetrol Xinafoate och Fluticason Propionat.

 • Salmetarol Xinafoate är en medicin för bronkodilatorn som hjälper till att rensa luftvägarna i slem vilket ger mer utrymme för att luften kommer in och lämnar.
 • Flutikasonpropionat är en kortikosteroid som är känd för dess antiinflammatoriska egenskaper. Det fungerar genom att minska och förebygga inflammation i lungorna när astmatiker möter kända triggers som håller dem öppna för att andas.

Tillsammans gör båda ingredienserna Seretide astmabehandling och kan antingen minska mängden astmaattacker som astmatikerna har eller blir av med dem helt och hållet. För att behandlingen ska vara ständigt effektiv ska den inte stoppas, även när du börjar känna dig bättre eller astmasymtomen kommer att återvända.

Hur man tar Seretide?

Seretide ska tas som föreskrivet enligt de omfattande instruktionerna i inhalatlådan. Nedan hittar du riktlinjer för hur du tar medicinen:

 • Skaka inhalatorn före användning
 • Ta bort dammlock
 • Andas fullständigt
 • Lägg munstycket i munnen
 • Inandning medan du trycker inhalatorns utlösare högst upp i inhalatorn
 • Håll andan så länge som bekvämt
 • Andning Om du har fått veta att du behöver mer än en spray, upprepa processen
 • Sätt tillbaka dammlocket

Dosering

Seretide Accuhaler finns att köpa i doser på 100mcg, 250mcg och 500mcg medan Evohaler kommer i 50mcg, 125mcg och 250mcg doser. Om du väljer att köpa denna behandling, kommer din läkare att berätta vilken dos som är mest lämplig. Öka inte din dos utan att rådgöra med din läkare, eftersom medicinen inte kommer att träda i kraft i några dagar.

Biverkningar och försiktighetsåtgärder

Som med alla läkemedel upplever vissa människor biverkningar som ett resultat av att man tar Seretide, men de flesta är förebyggbara. De vanligaste biverkningarna som människor upplever är:

 • Huvudvärk
 • gemensamma värk
 • Muskelsmärta</​li>
 • Ökad förkylning
 • Ökad infektion i munnen och halsen

Efter användning av Seretide inhalator / ackumulatorn kan du undvika att få infektioner i munnen och halsen genom att borsta tänderna och / eller svälla ut munnen efter användning. De flesta tolererar medicineringen väl; Det bör dock inte tas om du är allergisk mot någon av ingredienserna. I sällsynta fall visar du försämring av andningen efter att du använt inhalatorn, du borde sluta använda och kontakta din läkare för ytterligare råd. Personer med följande hälsoproblem bör ta extra försiktighetsåtgärder och se till att de nämns under deras online-konsultation:

 • Tuberculosis
 • Högt blodtryck
 • Hjärtsjukdom
 • Är gravid eller ammande

Hur man köper Seretide säkert online?

Du kan köpa Seretide säkert online på vår webbplats efter att ha fyllt i ett online-konsultformulär. Detta kommer att göra det möjligt för läkaren att förse läkemedlet är rätt för dig om du har några medicinska tillstånd eller tar något läkemedel som kan göra det olämpligt. När detta har kommit överens kommer din medicinering diskret och levereras till din adress samma dag om du bor i London och lägger ordern före kl. 16.30. Om du inte bor i London eller beställer efter den här tiden kommer den att levereras nästa dag.

För att säkerställa att du inte slutför din astmabehandling ger vår webbplats en gratis påminnelse om recept. Du kan också använda upprepade receptbelagda tjänster för att beställa läkemedel som du beställt innan ännu snabbare och ändå få samma snabbleveransservice.