Köpa Trimetoprim med klarna, Trimetoprim recept pris, Trimetoprim säljes på nätet

Trimetoprim

Köp Trimethoprim 100 mg eller 200 mg tabletter för cystit på nätet i Storbritannien

Trimethoprim är ett antibiotikum och ett av de mest effektiva läkemedlen för kvinnor som upplever måttliga till svåra blåsinfektioner, vanligen kallad cystitis. Även om vissa infektioner endast kan motivera smärtstillande medel och massor av vätskor, har Trimethoprim visat sig lindra symtom på cystit inom 24 timmar, vilket gör att återhämtningstiden blir snabb och gör att du kan fortsätta med ditt vardag. Detta antibiotikum fungerar genom att hindra bakterier från att producera folie, vilket kan skapa en infektion och orsaka att bakterierna sprider sig. Du kan köpa antingen 100 mg eller 200 mg i rekommenderad mängd och dosering på vår hemsida. Beställa genom att genomföra ett snabbt samråd som ska granskas av våra läkare. Om dina symptom är särskilt obehagliga kan du köpa Trimethoprim före 16.30 och få din ideala morgondagstid.

  • Bevisad antibiotikabehandling för cystitinfektion
  • Minskar symtom på lite som 24 timmar
  • Effektiv som förebyggande eller avhjälpande behandling
  • Finns i doser på 100 mg eller 200 mg

Vad är Trimethoprim?

Trimetoprim är en antibiotikabehandling i form av tabletter som är bevisad effektiv medication mot cystit.

Detta läkemedel reglerar infektioner orsakade av bakterier och används vanligtvis för ett antal blåsinfektioner och urinvägsinfektioner – de vanligaste är cystit – såväl som bröstinfektion. På vår hemsida erbjuder vi endast Trimethoprim i 100mg och 200mg för att behandla cystitis.

För de flesta urininfektioner inklusive blåsan är bakterier från tarmen som överförs till urinröret den främsta orsaken. Trimethoprim tabletter fungerar snabbt i kroppen för att bota cystitinfektion, samtidigt som de obehagliga symptomen minskas på så lite som 24 timmar. Det är mycket effektivare än behandlingar över disken eftersom dessa ofta endast tar upp symptomen och inte själva infektionen. Det är också den oftast föreskrivna medicinen för kvinnor som lider av återkommande infektioner, eftersom det är så lätt att ta.

Hur fungerar Trimethoprim?

Trimetoprim är ett antibiotikum under titeln “bredspektrum antibiotikum”. Trimethoprim lindrar kroppen av bakterier som orsakar infektionen i kroppen, så att kroppen kan bekämpa infektionen på egen hand.

Det är aktiv ingrediens med samma namn – Trimethoprim – arbetar genom att specifikt rikta in de bakterier som orsakar infektionen för att behandla cystitisen direkt. Det gör det genom att hämma bakterierna från att producera foliesyra, vilket i huvudsak är vad organismen behöver överleva och multiplicera. Utan detta kan bakterierna inte sprida sig, så immunsystemet kan förstöra det. Det är därför det är också så effektivt som en förebyggande behandling.

Hur man tar Trimethoprim

Trimetoprim är tillgängligt i tablettform i en dos av antingen 100 mg eller 200 mg. Vanligtvis kommer du att ordineras Trimethoprim 200 mg, som måste tas två gånger om dagen i tre till 14 dagar för att effektivt bota infektionen. Trimethoprim 100 mg eller 200 mg tabletter ska tas med ett glas vatten och kan tas med eller utan mat.

Detta kommer till slut att bero på svårighetsgraden av cystitisen. Det kan dock också tas som en förebyggande behandling på lång sikt, där 100 mg tabletter vanligtvis ordineras som en daglig dos.

Det är särskilt viktigt att ta dina antibiotika exakt enligt instruktionerna och slutföra hela behandlingen av medicinen även om infektionen försvinner efter den första behandlingen. Detta beror på att bakterier långsamt kan bygga upp ett motstånd mot läkemedlet om det inte är färdigt.

I de flesta fall, efter en kort behandling med Trimethoprim, behandlas urininfektioner fullständigt. I andra fall behövs längre sikt för att undvika återkomsten av denna infektion.

Exakta receptbeläggningar kommer att följa behandlingen och finns att läsa längst ned på denna sida.

Trimethoprim doser

Trimethoprim kan köpas i två doser på 100 mg och 200 mg på vår hemsida. 200mg Trimethoprim-kuren av tabletter är den rekommenderade dosen för en bota av cystit och tas i högst två veckor. / P>

100mg-dosen Trimethoprim rekommenderas för dem som letar efter en långsiktig förebyggande behandling av infektionen, vilken kommer att fastställas av en sjukvårdspersonal.

Försiktighetsåtgärder för trimetoprim

De flesta kvinnor över 18 år kommer att kunna ta Trimethoprim-tabletter, men vissa patienter bör undvika denna behandling. Det är osannolikt att du förskrivs detta läkemedel om du hamnar i en eller flera av följande grupper:

  • Gravida
  • njursjukdom
  • Blodsjukdom

Vissa antibiotika kan också reagera negativt med andra mediciner och därför avslöjar du all medicinsk information och läkemedel du tar, antingen under ditt samråd eller med din egen läkare innan du köper det så viktigt.

Det är särskilt viktigt att ta dina antibiotika exakt enligt instruktionerna och slutföra hela behandlingen av medicinen även om infektionen försvinner efter den första behandlingen. Detta beror på att bakterier långsamt kan bygga upp ett motstånd mot läkemedlet om det inte är färdigt.

Trimethoprim-biverkningar

Biverkningar av Trimethoprim är osannolika. För det första tas behandlingen för ett återkommande slag i två veckor, så om du upplever några biverkningar tenderar dessa att försvinna när du har avslutat kursen. Dessutom tolereras 200 mg dosen i allmänhet väl.

För dem som köper Trimethoprim som en preventiv behandling, kommer en mindre dos normalt att tillhandahållas vilket innebär att risken för biverkningar med både 200 mg och 100 mg är låg. Om du upplever biverkningar kan dessa inkludera illamående, kräkningar, huvudvärk, vanliga symtom, ledsmärta och utslag.

Om du upplever svåra biverkningar av Trimethoprim eller en allergisk reaktion på medicinen är det viktigt att söka läkarvård.

Var kan jag köpa Trimethoprim online?

Du kan köpa Trimethoprim online på vår hemsida säkert och säkert. Du måste fylla i en blankett för konsultation online, som vår läkare kommer att granska för att bedöma lämpligheten för denna behandling. Detta är helt konfidentiellt. Ett recept är då skapat efter läkarens godkännande. Ditt recept kommer då att överlämnas till vårt apotek för att ge Trimethoprim-tabletter (100 mg eller 200 mg). All leverans nästa dag i Storbritannien är gratis, och leverans till samma dag är tillgänglig för London postnummer gratis, när det beställs före kl. 16.30. Om du har några obekväma symtom på blåsinfektion, behöver du inte lämna huset på jakt efter snabb och effektiv medicinering.

Observera att tillverkaren av Trimethoprim kan skilja sig från det som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.