Köpa Warticon med klarna, Warticon recept pris, Warticon Säljes på nätet

Warticon

Behandla könsvårtor med Warticon (podofyllotoxin) lösningh

Warticon (Wartec) är en snabbverkande antiviral medicin som innehåller den aktiva ingrediensen podofyllotoxin och används för att behandla den sexuellt överförbara infektionen (STI), könsvårtor, i synnerhet mjuka yttre vter. Warticon kräm och lösning kan minimera eventuella symtom som är förknippade med tillståndet med en märkbar förbättring av könsvarta utseende på ett par dagar.

Warticon riktar sig mot vävnadscellerna för att hindra dem från att multiplicera; Dessa celler dör så småningom och ersätts av friska celler på ytan av huden.

  • Direkt riktar mot vasscellerna för att stoppa dem från att multiplicera
  • Finns i en kräm eller lösning i två doser
  • Minskar symtomen på könsvårtor inom några dagar
  • Lätt att applicera och kliniskt beprövad behandling

Vad är Warticon?

Warticon är en medicin som rekommenderas för behandling av de gemensamma STI-genitala vårtorna. Används för externa mjukvaror som är små i storlek, kan du köpa Warticon i en kräm eller lösning från vår webbplats efter att ha genomfört ett snabbt online konsultation. Lämpligast för behandling av små vårtor i de tidiga stadierna av infektionen innan STI har spridit sig över ett stort område, vid beställning före 16.30, kommer du att få din behandling nästa dag för att starta din kurs så snart som möjligt.

Den aktiva substansen i Warticon är ett växtextrakt som kallas podofyllotoxin, vilket har antivirala egenskaper, vilket innebär att detta antivirala läkemedel direkt kan attackera humant papillomvirus (även kallat HPV och viruset som är ansvarigt för könsvårtor).

Fördelarna med Warticon är rikliga. Till att börja med är detta läkemedel relativt enkelt och det behöver inte spolas bort efter en viss tid. Det är också kliniskt bevisat i Storbritannien.

De flesta vuxna kan använda Warticon för behandling av könsvårtor och rekommenderas endast för extern användning av vaginala eller penisvorter. Om du har särskilt stora vårtor eller har vorter i urinvägarna som gör det svårt för dig att urinera, kanske du behöver mer specialistbehandling.

Du kan köpa Warticon online från vår webbplats efter att ha genomfört ett online-samråd. Konsultationen kommer att granskas av en av våra läkare för att säkerställa att detta läkemedel passar dig. Om du är godkänd för receptbelagd medicin, skickas din beställning till din leveransadress via gratis leverans nästa dag. Ditt recept kommer då vidarebefordras till vårt registrerade apotek och skickas ut kostnadsfritt för leverans nästa dag.

Hur fungerar Warticon?

Warticon-kräm och lösning innehåller den aktiva ingrediensen podofyllotoxin, som tränger igenom varje enskild vasscell och “gifter” cellens kärna. Podofyllotoxin (förkortat PPT) – annars känt som podofilox – är en icke-alkaloid toxinlignan extraherad från rötterna och rhizomerna av Podophyllum-växten. Under varunamnen Condylox (en gel) och Wartec (tillgänglig för att köpa i en lösning eller grädde), används den på huden som en aktuell behandling av yttre könsvårtor orsakade av vissa typer av humant papillomavirus (HPV) och Andra vårtor.

Vartceller måste multiplicera för att hålla högarna på huden vid liv, förhindrar läkemedlets toxiska effekt på kärnan att vartcellerna kommer att kunna duplicera. De kommer så småningom att dö av naturligt och ersättas med normala hudceller. Medicinens målinriktade åtgärder mot vårtor som syns på ytan av huden hjälper dem att minska i storlek och minska i svårighetsgrad efter bara några veckor.

Hur man använder Warticon

Applicera grädden eller lösningen på vårtor, inklusive processen före och efter, bör noteras före inköp och finns mer detaljerat i bipacksedeln längst ner på denna sida. En fördel med att använda Warticon är den lätthet där den kan appliceras, särskilt i jämförelse med andra liknande mediciner, och de grundläggande riktlinjerna går enligt följande:

  • Du bör alltid applicera lösningen med rena, torra händer och se till att det område du applicerar behandlingen är rent och torrt. Klistra det infekterade könsvårdsområdet torrt för att undvika ytterligare irritation. Lösningen ska appliceras och masseras direkt i de drabbade områdena i huden, två gånger om dagen i tre på varandra följande dagar varje vecka.
  • Börja med en minimal mängd, gnugga in tills krämen eller lösningen har absorberats fullständigt innan du lägger till mer om det behövs.
  • Om du använder grädden, applicera ett tunt skikt över det drabbade området och se till att det är täckt effektivt.
  • Undvik att röra ögonen eller ansiktet när du applicerar Warticon och tvätta alltid dina händer noggrant efter användning.

Warticon doser

Dosen för behandling av Warticon genitalvorter varierar beroende på om du beställer grädden eller lösningen. Cremen finns i ett 5g rör med 0,15% podofyllotoxin. Lösningen kommer i en 5 ml flaska med en något högre dos av 0,5% podofyllotoxin.

När du köper Warticon, vilken typ av behandling du erbjuds beror på svårigheten av dina vårtor, det område där viruset har smittat och din personliga preferens. När vi genomför ett online-samråd tar våra läkare hänsyn till alla viktiga faktorer innan du utfärdar rätt recept för dig.

Försiktighetsåtgärder för Warticon

Du ska inte köpa Warticon, online eller personligen i antingen kräm eller lösning, om du är gravid eller ammar. Om så är fallet kan en läkare kunna rekommendera en alternativ behandling för dig. Du bör också söka en alternativ behandling om du är allergisk mot den aktiva substansen, podofyllotoxin.

Warticon biverkningar

Warticon har liten risk att orsaka biverkningar, speciellt eftersom den inte intas, men placeras direkt på det infekterade området och används endast på behov. Eventuella biverkningar som uppträder är vanligtvis mycket milda och passerar ganska snabbt. De vanligaste biverkningarna är ömhet, inflammation och irritation runt applikationsstället. Om dessa effekter blir besvärliga eller om du upplever någonting mer allvarliga, såsom en allergisk reaktion, ska du genast tala med din läkare.

Hur du kan köpa Warticon tabletter online

Du kan köpa Warticon genitalvård behandling kräm eller lösning online från vår webbplats. Eftersom detta är receptbelagt läkemedel, ber vi dig att slutföra ett samråd som är obligatoriskt när du får klinisk beprövad behandling i Storbritannien. Detta kommer att kontrolleras av en av våra läkare för att säkerställa att du kan använda denna behandling säkert. En recept kommer att skickas till vårt apotek så snart som möjligt efter att ditt samråd har godkänts, där det kommer att skickas direkt till din dörr. Om du inte kan köpa Warticon, kan vår läkare rekommendera en alternativ behandling för dig att använda.

Observera att tillverkaren av detta läkemedel kan skilja sig från det som visas på bilden ovan, men ingredienserna, fördelarna och eventuella biverkningar av medicinen kommer att vara desamma.