Köpa Zoely med klarna, Zoely recept pris, Zoely säljes på nätet

Zoely

Köp Zoely 2,5 mg / 1,5 mg kombinerade p-piller

Zoely är nästan 100% effektiv som ett sätt att förebygga graviditet.
Det är ett monofasiskt kombinerat preventivmedelstablet innehållande naturligt östrogen och syntetiskt progestogen

 

  • Innehåller östradiol, vilket är en mer naturlig östrogen
  • Kan hjälpa till att göra perioderna lättare och lätta PMS
  • Minskad risk för biverkningar på grund av mer naturlig sammansättning
  • Innehåller nomegestrolacetat 2,5 mg och östradiol 1,5 mg

Vad är Zoely?

Zoely är ett monofasiskt piller som har naturlig östrogen. Varje p-piller innehåller samma dos och måste tas under 21 dagar efter menstruationscykeln. Det har kliniskt visat sig att förhindra graviditet till nästan 99%. Det ordineras också för att reglera perioder, minska blodflödet och symptomen på PMS. Eftersom du kan beställa denna förebyggande metod Zoely online med samma eller nästa dag leverans kan du få din medicin snabbare än att behöva göra och delta i ett möte och samla läkemedel från ditt lokala apotek.

Vad är fördelarna med Zoely?

Zoely är det första monofaspiller som innehåller naturligt östrogen. Före Zoely var Qlaira det enda pillret tillgängligt med naturligt östrogen, även om det inte var monofasiskt och kräver en strängare doseringsregim. Zoely är å andra sidan ett dagligt piller, vilket kräver att samma piller tas under större delen av din cykel. Att ta Zoely kan minska risken för graviditet till mindre än en procent och tros också ha en lägre chans att orsaka blodkoagulering än piller med syntetiskt östrogen.

Hur fungerar Zoely?

Precis som de flesta kombinerade orala preventivmedel, kan Zoely erbjuda omfattande skydd mot graviditet, genom att stoppa ägglossningen med hjälp av naturlig östrogen. Östrogen och progestogen i detta orala preventivmedel har förmågan att förhindra livmoderfoder från att växa, vilket innebär att ett ägg som släpptes från äggstockarna, skulle det inte kunna implantera. Förutom dessa två åtgärder, förtorkar Zoely livmoderhalsslem så att det fungerar som en barriär, vilket hindrar spermier från att komma in i livmodern.

Försiktighetsåtgärder vid användning av Zoely

De flesta kvinnor över 18 år kan använda denna preventivmetod, men det är viktigt att du informerar läkaren under ansiktet eller online konsultation om du lider av hälsoförhållanden eller om du tar mediciner, eftersom de kan påverka din Lämplighet för detta preventivmedel.

Du ska inte använda detta läkemedel om du är allergisk mot någon av de aktiva ingredienserna den innehåller. Det är också inte rekommenderat att du använder detta preventivmedel om du har några leverproblem, problem med blodpropp, du har någonsin haft hjärtinfarkt eller stroke, du lider av migrän med aura, du har någonsin haft bröstcancer eller om du upplever oförklarlig vaginal blödning.

Det rekommenderas inte att du använder medicinen om du är över 35 år och du är en stor rökare, du är överviktig eller du tar mediciner för epilepsi eller högt blodtryck.

Hur tar du det?

Varje blisterförpackning innehåller 28 tabletter med 24 aktiva tabletter och fyra inaktiva gula tabletter. Den första vita aktiva tabletten kan tas på den första dagen i din period eller upp till fem dagar i din period, men i det senare fallet kommer du att behöva använda en extra preventivmetod i sju dagar för att tillåta Zoelys preventivmedel att ta effekt. De gula tabletterna ska tas efter att alla vita tabletter har tagits och sedan startas en ny blisterpaket direkt.

Finns det risk för biverkningar?

Som med alla receptbelagda läkemedel medför detta läkemedel en risk för biverkningar. De vanliga biverkningarna av denna behandling kan innefatta akne, förändringar i menstruationscykeln, huvudvärk, sjukdom eller eventuell viktökning. Dessa biverkningar kommer sannolikt att gå bort ju längre du använder detta piller eftersom din kropp kommer att vänja sig till de extra hormonerna, men om de fortsätter eller om du upplever någonting mer allvarliga, såsom en allergisk reaktion eller symtom som är förknippade med djup venetrombos, Du bör söka omedelbar medicinsk hjälp.

Kan du köpa Zoely online?

Zoely kan beställas online säkert och säkert på vår hemsida. Så att vi kan se till att du bara beställer detta läkemedel om du kan använda det på ett säkert sätt, ber vi att du fyller i det elektroniska samrådsformuläret som utgör en del av online beställningsprocessen. Detta gör det möjligt för vår läkare att få en bättre förståelse för din hälsa och om de känner att du säkert kan använda detta piller kommer din beställning att godkännas och ditt recept skickas vidare till vårt apotek. På apoteket kommer en apotekare att skicka din behandling och skicka den direkt till dig via diskret nästa dags leverans.